ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ το Radio ΘΕΜΑ 104.6 fm του “ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ”  σε αποκλειστική συνεργασία στο Evros-news.gr

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ το Radio ΘΕΜΑ 104.6 fm του “ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ” σε αποκλειστική συνεργασία στο Evros-news.gr

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ το νέο, κορυφαίο ραδιόφωνο της Αθήνας και της Ελλάδας, το Radio ΘΕΜΑ 104.6 fm της μεγαλύτερης ελληνικής εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, θα μπορείτε να το ακούτε σε αποκλειστική συνεργασία μέσα από το Evros-news.gr, το ΠΡΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ site του Έβρου.

ΜΠΕΙΤΕ στο evros-news.gr, πηγαίνετε στο banner του ΘΕΜΑ 104,6 fm και ακούστε ζωντανά το κορυφαίο ραδιόφωνο της χώρας. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται στην Ελλάδα η σύμπραξη τόσων πολλών γνωστών και έμπειρων δημοσιογράφων. Το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού ΘΕΜΑ 104,6 fm, περιλαμβάνει δύο κεντρικές ενημερωτικές ζώνες από 100 δημοσιογράφους και συνδεδεμένο με το protothema.gr

Πρωινή ζώνη

Η πρώτη ξεκινά από τις 6 το πρωί και θα διαρκεί έως τις 12 το μεσημέρι, ενώ η δεύτερη από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος οι ακροατές θα μπορούν να σχολιάζουν όσα ακούγονται από τον ΘΕΜΑ 104,6 άμεσα και διαδραστικά μέσω του κινητού αλλά και του σταθερού τηλεφώνου τους, μέσω e-mail, αλλά και των social media.
Στην πρωινή ζώνη θα πρωταγωνιστούν γνωστοί δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί όπως οι Βασίλης Χιώτης, Γιάννης Πρετεντέρης, Σταμάτης Μαλέλης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Μπάμπης Κούτρας, Αντώνης Λιάρος, Βασίλης Αδαμόπουλος, Δημήτρης Δανίκας, Νίκος Φελέκης, Μάκης Πολλάτος, Γιάννης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Αργύρης Παπαστάθης, οι οποίοι μαζί με όλους τους ρεπόρτερ του «ΘΕΜΑτος» και τους συντάκτες του protothema.gr και newmoney.gr θα δημιουργούν μια πανδαισία ενημέρωσης.
Ο ίδιος κύκλος θα επαναλαμβάνεται και στην απογευματινή ζώνη: Γιώργος Κουβαράς, Κατερίνα Δούκα, Γιώργος Λαμπράκος, Παναγιώτης Σουρέλης, Κώστας Μπουρούσης, Ζωή Δημητρίου, Δημήτρης Παγαδάκης, Διονύσης Θανάσουλας.

Μοναδική ταυτότητα

Γνωστοί και έμπειροι δημοσιογράφοι θα επιμελούνται και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, το οποίο θα ξεκινά από τις 7 το πρωί. Γιάννης Αντύπας, Διαμαντής Σεϊτανίδης, Χρήστος Κώνστας, Αγγελική Σπανού, Ανδρέας Χριστοδουλάκης, Νίκος Θρασυβούλου, Λίτσα Πισκερά, Τάκης Τρακουσέλλης, Δημοσθένης Καρμοίρης και Ιωσήφ Αβράμογλου θα φροντίζουν την ενημέρωση αλλά και την ψυχαγωγία των ακροατών που θα εμπιστευτούν τον ΘΕΜΑ 104,6.
Ξεχωριστή και μοναδική θα είναι και η μουσική ταυτότητα του ΘΕΜΑ 104,6.
Τη φυσιογνωμία της, όπως και το σήμα του σταθμού, επιμελήθηκε ο γνωστός συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, εμπνευστής του μουσικού σήματος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας αλλά και πολλών γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών.
Παράλληλα οι γνωστοί μουσικοί επιμελητές Μιχάλης Γελασάκης και Αντώνης Καλούδης θα προσαρμόζουν καθημερινά τη μουσική, ανάλογα με την επικαιρότητα, τον καιρό και τη διάθεση των ακροατών.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους επικεφαλείς του “ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ” Θέμο Αναστασιάδη και Αναστάση Καραμήτσο, Μπάμπη Κούτρα, αλλά και το κορυφαίο διευθυντικό στέλεχος της εφημερίδας και του ραδιοφώνου, τον συντοπίτη μας(από τη Νέα Βύσσα Έβρου) δημοσιογράφο Βασίλη Στεφανακίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο Evros-news.gr, το οποίο επέλεξαν να συνεργαστούν τον Έβρο.

Κώστας Πιτιακούδης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*