Δημοσκόπηση για το δήμαρχο Αλεξανδρούπολη διεξάγει η εταιρεία RASS. Ποιούς υποψήφιους αναφέρει

Δημοσκόπηση για το δήμαρχο Αλεξανδρούπολη διεξάγει η εταιρεία RASS. Ποιούς υποψήφιους αναφέρει

Τηλεφωνική δημοσκόπηση διεξάγεται από χθες στην περιοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης από την γνωστή αθηναϊκή εταιρεία RASS, με τις ρωτήσεις να αφορούν τις επόμενες δημοτικές εκλογές και τους υποψήφιους για την θέση του δημάρχου της πόλης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού STATUS 94.2, το statusradio.gr, τα ερωτήματα προς τους πολίτες για την προτίμηση τους γίνεται μεταξύ 5 υποψηφίων Δημάρχων. Είναι ο σημερινός δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης, ο νυν Αντιπεριφερειάρχης  Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Χατζημιχαήλ και ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών επί δημαρχίας Αλεξανδρή, ο Φραγκούλης Δούκας.

Οι πληροφορίες για το άτομο που παρήγγειλε στην RASS την συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν είναι ξεκάθαρες. Με βάση πάντως με κάποια επιπλέον στοιχεία που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ως evros-news.gr, υπήρχε ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο ήταν στην λίστα των υποψηφίων και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ το ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ πριν από λίγο καιρό. Πρόκειται για τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Χρήστο Δούκα, τον οποίο σκέφτονται στον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου. Όσο για αυτόν που ζήτησε την συγκεκριμένη δημοσκόπηση, αν και είναι φυσικό η εταιρεία να μην αποκαλύπτει τόσο αυτόν όσο και τα έως τώρα ευρήματα, πρόκειται είτε για έναν εκ των υποψηφίων που αναφέρονται, είτε για τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διαπιστώσει την… δυναμική των συγκεκριμένων προσώπων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκέφτονται και τον Πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα για υποψήφιο δήμαρχο στον ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*