Μαυρίδης: Μια σημαντική ιδιωτική επένδυση ετοιμάζεται το 2018 στην Ορεστιάδα

Μαυρίδης: Μια σημαντική ιδιωτική επένδυση ετοιμάζεται το 2018 στην Ορεστιάδα

Μια πολύ σημαντική ιδιωτική επένδυση βρίσκεται στα σκαριά για το 2018 στην περιοχή της Ορεστιάδας, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μαυρίδης, αλλά απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες γιατί θέλει πρώτα να οριστικοποιηθεί.

Μιώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη, με αφορμή το δημοσίευμα του evros-news.gr που επεσήμανε την θέση του προς τον υπουργό παιδείας Κώστα Γαβρόγλου ότι προτιμάει να πάρει η Ορεστιάδα  μια ακόμα σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και εν προκειμένω το Τμήμα Διατροφολογίας παρά 10 εργοτάσια, ο κ.Μαυρίδης γνωστοποίησε ότι “ψήνεται” μια σημαντική ιδιωτική επένδυση. Όσο και αν πιέστηκε πάνυως απέφυγε να δημοσιοποιήσει περισσότερα.

“Όταν θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι επίσημο, τότε θα μιλήσουμε συγκεκριμένα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, έτσι ώστε να μην δίνουμε πολλές ελπίδες στον κόσμο γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί κάτι να στραβώσει και αυτό το κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας να μετατραπεί σε απογοήτευση κιαι κατήφεια. Καλύτερα να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και όταν είμαστε έτομοι θα ανακοινώσουμε τις λετομέρειες”, τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ορεστιάδας.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*