Βράβευση του Επίλαρχου Μαργαρίτη απ’ τον αρχηγό ΓΕΣ για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματοδόμησης

Βράβευση του Επίλαρχου Μαργαρίτη απ’ τον αρχηγό ΓΕΣ για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματοδόμησης

Βράβευση του Επίλαρχου Γεώργιου Μαργαρίτη, του “θηρίου” του Έβρου που υπηρετεί σε μονάδα τεθωρακισμένων είχαμε χθες Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017,  από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματοδόμησης (Βodybuilding) Diamond Cup 2017,, που διεξήχθη στην Αθήνα το διήμερο 18 και 19 Νοεμβρίου 2017.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπιυ του ΓΕΣ: “Θερμά συγχαρητήρια στον Επίλαρχο Γεώργιο Μαργαρίτη, ο οποίος ταυτόχρονα με την άριστη εκτέλεση των υπηρεσιακών του καθηκόντων, διακρίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο αναδεικνύοντας τα ψυχικά και ηθικά του προσόντα και το πνεύμα αγωνιστικότητας που τον διακρίνει”.

Ο ίδιος ο επίλαρχος Γεώργιος Μαργαρίτης δήλωσε: “Αυτό που έζησα αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον κύριο Αρχηγό Αλκιβιάδη Στεφανή. Ένιωσα ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.. ΡΙΓΟΣ.. ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΟρκίζομαι σε ότι εχω ΙΕΡΟ, πως θα συνεχίσω να ΑΦΙΕΡΩΝΩ τη #ζωημου, στα ΙΔΑΝΙΚΑ που εχω Επιλέξει”.