Περιμένουν ακόμα από το 2014 αποζημιώσεις για τις πλημμύρες στο Πύθιο Διδυμοτείχου

Περιμένουν ακόμα από το 2014 αποζημιώσεις για τις πλημμύρες στο Πύθιο Διδυμοτείχου

Εξαιρετικά επίκαιρο είναι το θέμα των αποζημιώσεων στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα και τις άλλες περιοχές της Δυτικής Αττικής, με τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης να αναφέρουν ότι θα καταβληθούν αυτές άμεσα και θα ισχύσουν και για άλλα μέρη, όπως η Σαμοθράκη, η Πιερία και η Σύμη που επίσης επλήγησαν πρόσφατα.

Όλα αυτά πάνντως κάνουν τους πολίτες δικαιολογημένα επιφυλακτικούς και καχύποπτους, αφού έχουν αρκεοί νοιώσει στο… πετσί τους την ασυνέπεια του Κράτους διαχρονικά. Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο που έκανε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυθίου Διδυμοτείχου Χάρης Θεοχαρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανεβάζοντας και βίντεο και φωτογραφίες από τότε, επισημαίνοντας ότι οι συγχωριανοί του ακόμα περιμένουν να αποζημιωθούν για τις πλημμύρες του 2014, όταν και εκεί από πολύ δυνατές βροχοπτώσεις έγιναν σημαντικές ζημιές στο χωριό αυτό της περιοχής του Διδυμοτείχου.

Μόνο οι αποζημιώσεις που έταξαν για τους πληγέντες στην Μάνδρα και Νέα Περαμο να μην είναι σαν αυτή που έχουμε να παίρνουμε σε σπίτια και επιχειρήσεις και εμείς από το 2014″.

Gepostet von Xaris Theoxaridis am Montag, 20. November 2017