Ο Στρατηγός Παναγιώτης Φαραντάτος κινείται σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο

Ο Στρατηγός Παναγιώτης Φαραντάτος κινείται σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο

Έντονη δραστηριότητα τόσο σε κεντρικό επίπεδο στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία, αλλά και σε τοπικό επίπεδο με επισκέψεις σε όλες τις περιοχές του Έβρου, εξακολουθεί να έχει ο Στρατηγός εν αποστρατεία Παναγιώτης Φαραντάτος, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί και γραφτεί για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτευσης στο νομό μας.

Αν και ο ίδιος πριν λίγο καιρό, μετά από κάποια δημοσιεύματα σε τοπικά ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν στρατιωτικές ιστοσελίδες, με δήλωση του επεσήμανε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του, φροντίζει να συμμετέχει στα Προσυνέδρεια και σε πολλές κοματικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και να φωτογραφίζεται με κορυφαία στελέχη. ‘Οπως ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης ή οι γνωστοί βουλευτές Μάκης Βορίδης και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ο κ.Φαραντάτος, που υπηρέτησε ως Διοικητής της ΧΙΙ Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και σε διάφορα πόστα σε άλλες μονάδες και περιοχές του Έβρου, έχει πολλές συμπάθειες και αρκετά ερείσματα στο νομό, κυρίως στο στρατιωτικό προσωπικό. Μάλιστα συχνά κάνει περιοδείες στις πόλεις και τα χωριά, φωτογραφίζεται και συζητάει με φίλους και γνωστούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*