Ορμένιο: Τροχαίο με νεκρό, αλλά και ερωτηματικά που ψάχνει η αστυνομία

Ορμένιο: Τροχαίο με νεκρό, αλλά και ερωτηματικά που ψάχνει η αστυνομία

Ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην επαρχιακή οδό Πετρωτών – Ορμενίου και μία τραυματία, προκάλεσε τις έρευνες της αστυνομίας μια και υπάρχουν ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν.

Συγκεκριμένα, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 42χρονη και επέβαινε 75χρονος που όπως αποδείχθηκε ήταν θείος της, ξέφυε από την πορεία του και προσέκρουσε σε παρακείμενο τσιμεντένιο τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 75χρονου και τον τραυματισμό της 42χρονης.

Σύμφωνα όμως με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα thrakinea.gr, η τραυματισμένη οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο και πήγε στο χωριό όπου κοιμήθηκε σε σπίτι συγγενή της ο οποίος λείπει στο εξωτερικό. Το πρωί όμως που βρέθηκε το αυτοκίνητο και μέσα ο νεκρός 75χρονος,  ξεκίνησε προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος από το Αστυνομικό Τμήμα Τριγώνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Φυσικά θα κληθεί να δώσει απαντήσεις η 42χρονη οδηγός, που λόγω του τραυματισμού της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αλλά και όποιος από την περιοχή μπορεί να είδε ή να αντιλήφθηκε κάτι.