Προσλήψεις 46 μόνιμων υπαλλήλων σε δήμους του Έβρου. ΔΕΙΤΕ λεπτομέρειες

Προσλήψεις 46 μόνιμων υπαλλήλων σε δήμους του Έβρου. ΔΕΙΤΕ λεπτομέρειες

Προσλήψεις 46 μόνιμων υπαλλήλων στους δήμους του Έβρου προβλέπονται από την υπογραφή των υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με την οποία έγινε η έναρξη των διαδικασιών για την κάλυψη 8.845 μόνιμων θέσεων εργασίας σε δήμους και νομικά πρόσωπα των δήμων, για ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες, σε όλη την χώρα.

Σε επίπεδο νομού τώρα, 16 θέσεις αφορούν τον δήμο Αλεξανδρούπολης, από τις οποίες οι 6 είναι στην ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, οι 10 είναι στον δήμο Διδυμοτείχου, οι 19 στον δήμο Ορεστιάδας από τις οποίες οι 8 στην ΔΕΥΑ της πόλης και μία στον δήμο Σαμοθράκης.

Μάλιστα η ΕΔΕΥΑ εξέδωσε ανακοίνωση στο Τύπο σχετικά με την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών, και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με την οποία εκκινεί η διαδικασία για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ προσωπικού αορίστου χρόνου στις Δ.Ε.Υ.Α. λόγω του ανταποδοτικού τους χαρακτήρα. Σύμφωνα με την ΕΔΕΥΑ αποτελεί μία πολύ θετική εξέλιξη για τις Δ.Ε.Υ.Α. και αποτέλεσμα τόσο των μακρών και επίμονων προσπαθειών της ένωσης όσο και της πολύ εποικοδομητικής συνεργασίας της ‘Ενωσης με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη και την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Όλγα Γεροβασίλη.