“Έκλεψε την παράσταση” ο Γιάννης Σπαλιάρας στο χθεσινοβραδινό Φιλανθρωπικό γκαλά της Ορεστιάδας

“Έκλεψε την παράσταση” ο Γιάννης Σπαλιάρας στο χθεσινοβραδινό Φιλανθρωπικό γκαλά της Ορεστιάδας

Ο Γιάννης Σπαλιάρας “έκλεψε την παράσταση” στο χθεσινοβραδινό Φιλανθρωπικό γκαλά της Ορεστιάδας που οργάνωσε ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “Φιλόπτωχος Αδελφότης”, σε συνεργασία με το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Β. Έβρου και τον Σύλλογο πτυχιούχων αισθητικών Ν. Ορεστιάδας.

Το μοντέλο και ηθοποιός, ήταν ο παρουσιαστής της βραδιάς στο κέντρο εκδηλώσεων “PRINCIPAL” και όλα τα γυνακεία βλέμματα ήταν… καρφωμένα πάνω του. Φυσικό άλλωστε, αφού αυτό συμβαίνει όπου εμφανίζεται. Ο ίδιος άνετος και χαμογελαστός, δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσες κυρίες, κάθε ηλικίας, του ζητούσαν κάτι τέτοιο στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Μεταξύ των παρεβρισκομένων, ήταν και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου Νατάσα Γκαρά, η οποία μάλιστα απηύθυνε χαιρετισμό συγχαίροντας τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “Φιλόπτωχος Αδελφότης”, αφο’ύ όπως είπε είναι ένας σύλλογος που μέσα απο την πολυετή δράση του, παρέχει αλληλοβοήθεια σε συνανθρώπους μας,και ταυτόχρονα φροντίζει για την ανάδειξη των δραστηριοτήτων των τοπικών επιχειρήσεων. 

Μάλιστα η κ.Γκαρά φρόντισε να ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες που βλέπετε, αν και δεν υπάρχει κάποια που να είναι μαζί με τον παρουσιαστή και.. πρωταγωνιστή της βραδιάς Γιάννη Σπαλιάρα.

 

[post_gallery]

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*