Συνεργασία και άριστο κλίμα Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και XII Μεραρχίας Πεζικού

Συνεργασία και άριστο κλίμα Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και XII Μεραρχίας Πεζικού

Σε κλίμα συνεργασίας και καλλιέργειας περαιτέρω στενών σχέσεων του Εμπορικού Συλλόγου της Αλεξανδρούπολης με την ΧΙΙ Μεραρχία Πεζικού, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης μετά από πρόσκληση του  Στρατηγού Διοικητή Δημήτρη Κούκου.

Ο κ.Χατζημιχαήλ  παρακάθισε σε γεύμα εργασίας με τον οικοδεσπότη και τα στελέχη της ιστορικής Μεραρχίας και κατά την διάρκεια του συζητήθηκε η συνεισφορά του στρατού στην οικονομία της Αλεξανδρούπολης, οι στενές σχέσεις με τους ντόπιους επιχειρηματίες ενώ δόθηκε έμφαση στην στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Δωδεκάτης και των παραγωγικών φορέων της περιοχής επί των ημερών του Υποστρατήγου κ. Κούκου.

Συμφωνήθηκαν τέλος οι κοινές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μία σειρά από καινοτομίες που εφαρμόζονται ή αναμένεται να εφαρμοστούν στις μονάδες και τα στρατόπεδα της περιοχής ευθύνης της ΧΙΙ ΜΚ ΜΠ και αφορούν τα πεδία της ανακύκλωσης και της ενέργειας.

Μετά την ολοκλήρωση του γεύματος ο κ. Χατζημιχαήλ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η εξωστρέφεια της 12ης Μεραρχίας επί των ημερών του Στρατηγού Διοικητή της κ. Δημήτριου Κούκου είναι παροιμιώδης αλλά κυρίως ουσιαστική, ενώ εντυπωσιακή είναι η έμφαση στην καινοτομία που επιδεικνύουν οι αξιωματικοί και έχει εμφυσήσει ο ίδιος στους συνεργάτες του!  Ο στρατός στα καλύτερα του!»