Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του σταθμού διοδίων στο Αρδάνιο. Έρχονται τα δεύτερα στον Έβρο!!!

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του σταθμού διοδίων στο Αρδάνιο. Έρχονται τα δεύτερα στον Έβρο!!!

Την έγκριση δημοπράτησης κατασκευής του σταθμού διοδίων στο Αρδάνιο, του δεύτερου στο νομό Έβρου μετά από αυτόν της Μέστης που ξεκινάει την λειτουργία του στις 14 Δεκενβρίου, αποφάσισε το Δθιοικητικό Συμβούλιο της ΕΓΑΝΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε κατά την συνεδρίαση του στις 28 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, δόθηκε η έγκριση δημοπράτησης του έργου με τίτλο: «Εγνατία οδός: Λειτουργία, Συντήρηση του Αυτοκινητοδρόμου στον Ανατολικό Τομέα, στους Κάθετους Άξονες Α1 & Α23 και Κατασκευή Σταθμών Διοδίων (2018-2020)».
Το Δ.Σ., αποφασίζει ομόφωνα, αποδεχόμενο την αιτιολόγηση που περιέχεται στην εισήγηση της Υπηρεσίας (αριθ. αποφ. 9) και εγκρίνει:

α) τη δημοπράτηση του έργου με τίτλο: «Εγνατία οδός: Λειτουργία, Συντήρηση του Αυτοκινητοδρόμου στον Ανατολικό Τομέα, στους Κάθετους Άξονες Α1 & Α23 καιΚατασκευή Σταθμών Διοδίων (2018-2020)», προϋπολογισμού 61.324.200,00 €,συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (24%) με ανοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου, μέσω δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού, σύμφωνα με το άρθρο 27 παρ.1 του Ν. 4412/2016 και να εφαρμοστεί το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες εργασιών του προϋπολογισμού μελέτης, σε συμπληρωμένο τιμολόγιο ομαδοποιημένων τιμών της “ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.” με έλεγχο ομαλότητας των επιμέρους ποσοστών έκπτωσης [περίπτ. (2.α) του άρθρου 95 του Ν. 4412/2016].
β) Τη συνολική προθεσμία περαίωσης του έργου σε δεκαοκτώ (18) μήνες από την ημέρα
υπογραφής της σύμβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με τις… υγείες μας. Αρχίζουν 14 Δεκεμβρίου τα διόδια Μέστης με 1,70 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΡΔΑΝΙΟ (1)

ΔΙΟΔΙΑ ΑΡΔΑΝΙΟ -2

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΝΑΤΙΑΟΔΟΣ

 

Ένα σχόλιο

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ?? [ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ] ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ …ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ?? Η ΜΗΠΩΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ????ΕΓΩ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΜΑ..

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*