Λεφτά υπάρχουν, για υπηρεσιακά αυτοκίνητα δημάρχων, αντί για ομαδική μετακίνηση στα Γιάννινα

Λεφτά υπάρχουν, για υπηρεσιακά αυτοκίνητα δημάρχων, αντί για ομαδική μετακίνηση στα Γιάννινα

Τελικά σε αυτή τη χώρα μάλλον τίποτε δεν αλλάζει. Λεφτά υπάρχουν για τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα των δημάρχων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκειμένου να μετακινηθούν στα Γιάννινα για το συνέδριο της ΚΕΔΕ, ενώ θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει ομαδική μετακίνησή τους με κάποιο μικρό λεωφορείο και να εξοικονομηθούν χρήματα.

Μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι… λαϊκίζουμε, αλλά η σπατάλη πόρων και μέσων συνεχίζεται σαν να μη συνέβη τίποτε. Άλλωστε 7 χρόνια μνημόνια είναι πολύ λίγα. Ψάχνοντας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ εντοπίσαμε σε μόνο μια ημέρα ( 6 )εγκρίσεις της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας Θράκης για μετακίνηση Δημάρχων απο τις έδρες των Δήμων στα Ιωάννινα για το συνέδριο της ΚΕΔΕ με υπηρεσιακά αυτοκίνητα των Δήμων και με οδηγούς υπαλλήλους των Δήμων σε δύο περιπτώσεις. Στους δημάρχους Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου ( ο κ.Παρασκευάς Πατσουρίδης είχε και δυο ακόμα υπαλλήλους μαζί του), ενώ οι άλλοι τεσσερις δήμαρχοι οδήγησαν οι ίδιοι τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Αν σκεφτούμε ότι από την περιοχή μας  μετακινήθηκαν όλοι ( και οι 22 ) Δήμαρχοι για το σκοπό αυτό, έχει άραγε υπολογισθεί το κόστος αυτό που θα το επιβαρυνθούν οι δημότες ( για βενζίνες, διόδια, αποζημιώσεις για εκτός έδρας των δημάρχων και των οδηγών τους). Θα μπορούσε π.χ. ολοι οι Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Α Μακεδονίας Θράκης να μεταβούν με ένα μικρό λεωφορείο μετά απο συννενόηση στην Π.Ε.Δ.

Ισως κάποιος να ισχυρισθεί: Σιγά το μεγάλο πρόβλημα. Αξίζει όμως να θυμηθούμε αυτό που είπε ενας σημαντικός Ελληνας πολιτικός:

“Δυστυχώς η Ελλάς πάσχει τις πιο πολλές φορές από μικρά προβλήματα. Τα μεγάλα, όσο φοβερά κι αν είναι, τα ξεπερνάει. Τα μικρά είναι ακριβώς οι τρικλοποδιές που την κάνουν και σκοντάφτει”.

Παναγιώτης Κανελλόπουλος, 1902-1986, Έλληνας πολιτικός.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ IAΣΜΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΠΠΩΝ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*