Λύση στο οικονομικό πρόβλημα του βόλεϊ του Εθνικού, δίνει ο δήμος Αλεξανδρούπολης

Λύση στο οικονομικό πρόβλημα του βόλεϊ του Εθνικού, δίνει ο δήμος Αλεξανδρούπολης

Λύση στο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το τελευταίο διάστημα στον οικονομικό τομέα, δίνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης που μετά από ομόφωνη απόφαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, θα δώσει μια σημαντική «ανάσα» στον κορυφαίο σύλλογο της πόλης.

Συγκεκριμένα, μετά από συζήτηση και παρά τις όποιες κατ’αρχήν διαφωνίες που υπήρξαν από κάποιους συμβούλους, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας τελικά όλοι συμφώνησαν πως θα έπρεπε να βοηθηθεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στη κρίσιμη αυτή στιγμή που διανύει.

Έτσι, όχι απλά εγκρίθηκε, αλλά αποφασίστηκε ομόφωνα η πρόταση που έγινε να δοθεί στον σύλλογο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ. Ένα ποσό που θα δώσει σημαντική «ανάσα» στην διοίκηση του Εθνικού, που πλέον πρέπει να διαχειριστεί συνετά το παραπάνω ποσό για να καλύψει όσες περισσότερες «τρύπες» μπορεί και να φτιάξει ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη.

Επιπλέον ο Δήμος θα δώσει ακόμα 5.000 ευρώ για την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται για την έκδοση λευκώματος που αφορά τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: thrakisports.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*