Πανηγυρική επιβεβαίωση και απ’ τον Πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα για την Αμερικανική Βάση

Πανηγυρική επιβεβαίωση και απ’ τον Πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα για την Αμερικανική Βάση

Άλλη μια πανηγυρική επιβεβαίωση του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ που είχε εδώ και δυο μήνες το Evros-news.gr για την πρόθεση των Αμερικανών να δημιουργήσουν Στρατιωτική Βάση για την εξυπηρέτηση των οικονομικών αλλά και στρατιωτικών σχεδίων τους στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ήρθε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Χρήστο Δούκα.

Μιλώντας χθες στον STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη, ο επικεφαλής του ΟΛΑ μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Παραπολιτικά” πριν λίγες μέρες που επίσης μας επιβεβαίωσε πανηγυρικά, παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους Αμερικανούς για την δημιουργία Στρατιωτικής Βάσης, απλά τόνισε πως αυτή δεν μπορεί να γίνει μέσα στους χώρους του λιμανιού, γιατί το απαγορεύει το Master Plan. Και έχει δίκιο, άλλωστε και εμείς ποτέ δεν αναφέραμε ότι η βάση θα γίνει μέσα στο λιμάνι.

Είπε λοιπόν ο κ.Δούκας για το ενδεχόμενο δημιουργίας αμερικανικής βάσης: “Μπορεί να υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον. Σας διαβεβαιώνω για μέσα στο λιμάνι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα και ούτε υπάρχει τέτοια περίπτωση. Το λιμάνι άλλωστε είναι γνωστό ότι έχει χωροθετήσεις και συγκεκριμένες χρήσεις γης.

Δίπλα και έξω από τολιμάνι να το συζητήσουμε. Το Master Plan το απαγορεύει. Τί θα γίνει έξω από το  λιμάνι είναι υπόθεση της Πολιτείας και των υπηρεσιών της να το συζητήσουν με τους ενδιαφερόμενους και ανάλογα να ενεργήσουν”.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ του Εvros-news.gr: Ελπίζουμε κάποια… κομπλεξικά παιδάκια που προσπάθησαν να αμφισβητήσουν το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ μας να μην κάνουν τώρα… παράπκνα στον κ.Δούκα, γιατί με τις δηλώσεις του μας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. Έχουν άλλωστε άριστες σχέσεις απ’ ότι γνωρίζουμε μαζί του, μια και τους συνδέουν “κοινοί γνωστοί” τους επίσης αβαντάρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αμερικανική βάση θέλουν στην Αλεξανδρούπολη, μετά τη Σούδα, οι ΗΠΑ!!!

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*