Το ζευγάρι των Τούρκων υποπρόξενων φεύγοντας πήρε και το ταμείο για τους “πράκτορες” της Θράκης

Το ζευγάρι των Τούρκων υποπρόξενων φεύγοντας πήρε και το ταμείο για τους “πράκτορες” της Θράκης

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Θράκη την Παρασκευή, μαθαίνουμε ότι επικρατεί μεγάλη πίκρα στους κάθε λογής ανθέλληνες “πράκτορες” που προσπαθούν να προωθήσουν τα σχέδια του τουρικού Προξενείου της Κομοτηνής στην Θράκη.  

Όπως γράφουν τα tourkikanea.gr, tο ζευγάρι των δύο υποπρόξενων που υπηρετούσαν στην Κομοτηνή και διέφυγαν στην Ευρώπη, φεύγοντας πήραν και χρήματα του προξενείου που προορίζονταν για τους πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη ! Διότι η κυρία ήταν που είχε το εν λογω ταμείο… Εμείς να τους ευχηθούμε ειλικρινά, να είναι καλοφάγωτα!

Μάλιστα για αυτό τον λόγο τις προηγούμενες μέρες ο Τούρκος Πρόξενος δεν ήταν στην Κομοτηνή. Τον κάλεσαν στην Άγκυρα, προφανώς για να διερευνηθεί το θέμα, αλλά και υπάρξει συννενόηση για τα θέματα της επίσκεψης του Ερντογάν. Και τώρα οι “έρμοι” οι ανθέλληνες που περιμένουν τι θα κάνουν χωρίς την οικονομική ενίσχυση. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα περίμεναν με αυτά τα χρήματα να κάνουν ¨Χριστούγεννα¨. Ξέρετε οι ελληνόφωνοι… Γιατί υπάρχουν και τέτοιοι δυστυχώς στην περιοχή μας.

Πηγή: tourkikanea.gr