Οι Τούρκοι  ετοιμάζονται να φέρουν αύριο το πρωί χιλιάδες οπαδούς του Ερντογάν στην Κομοτηνή

Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να φέρουν αύριο το πρωί χιλιάδες οπαδούς του Ερντογάν στην Κομοτηνή

Οι Τούρκοι έχουν προγραμματίσει… επίδειξη ισχύος μέσα στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το πολύ καλά ενημερωμένο σε τέτοια θέματα tourkikanea.gr, αποφάσισαν τη μεταφορά χιλιάδων οπαδών του AKP από Αδριανούπολη, Προύσα και Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να παραστούν στην επίσκεψη του Ερντογάν στη Θράκη.

Τον συντονισμό έχουν αναλάβει οι τοπικοί μηχανισμοί του κυβερνώντος κόμματος και η είσοδος στη χώρα μας αναμένεται να γίνει νωρίς το πρωί της Παρασκευής από τις Καστανιές και τους Κήπους, ώστε οι Τούρκοι υπήκοοι να προσευχηθούν μαζί με τον Ερντογαν στο τζαμί του Κιρμαχαλε.
Είναι φυσικά απορίας άξιο για ποιό λόγο ληφθηκε η συγκεκριμένη απόφαση. Μήπως τελικά η Άγκυρα δεν εμπιστεύεται αρκετά τους εδω μουσουλμάνους; Μήπως φοβούνται ότι οι συμπατριώτες μας ξύπνησαν και δεν πέφτουν στην παγίδα της χειραγώγησης και πολιτικο-εθνικιστικής εκμετάλλευσης;

Πάντως, αναμένουμε αγωνιωδώς να δούμε αν το ελληνικό κράτος και η Κυβέρνηση θα επιτρέψουν μια κομματική φιέστα τουρκικού κόμματος σε ελληνικό έδαφος, τη στιγμή μάλιστα που με απόφαση του ιδίου του Ερντογαν,στην Τουρκία, οι κομματικές και προεκλογικές μαζώξεις γίνονται μόνο σε ειδικά διατιθέμενους και περιφρουρούμενους χώρους!

Δωρεάν λεωφορεία βάζουν οι άνθρωποι του Τουρκικού προξενείου

για μεταφορά απόχωριά  της Θράκης στην Κομοτηνή λόγω Ερντογάν

Δωρεάν λεωφορεία από χωριά της Ξάνθης και της Ροδόπης για την μεταφορά των μουσουλμάνων στην Κομοτηνή λόγω της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ρεδτζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχουν ναυλώσει οι άνθρωποι του τουρκικού προξενείου. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση  του Ερκάν Αζίζογλου στο Facebook   6/12/2017 που είναι ιμάμης στην Γλαύκη-Ξάνθης και υπάγεται στον ψευδομουφτή Μέτε που αναφέρει: 

“Θα μπει λεωφορείο από το χωριό μας για την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας της μητέρας πατρίδας μας Κυρίου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κομοτηνή. Προς ενημέρωση σας”.

Άραγε ποιός πληρώνει τα λεωφορεία ; Και λέμε λεωφορεία διότι φυσικά και δεν θα είναι μόνο αυτό από την Γλαύκη όπου υπηρετεί ο εν λόγω ιμάμης. 

Επιπρόσθετα να θυμίσουμε έναν αγαπημένο στίχο του Ερντογάν : Τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι τα κράνη μας και οι πιστοί οι στρατιώτες μας.

Αθήνα ακούς ή κοιμάσαι όπως χρόνια τώρα τον ύπνο του δικαίου, με όλες δυστυχώς τις Κυβερνήσεις που έχουν περάσει ως τώρα;

Πηγή: tourkikanea.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*