Χρυσός ο Μιχαλεντζάκης, το παλικάρι απ’ τον Έβρο, στο Παγκόσμιο του Μεξικό

Χρυσός ο Μιχαλεντζάκης, το παλικάρι απ’ τον Έβρο, στο Παγκόσμιο του Μεξικό

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, τον παλικάρι από τον Έβρο μας έκανε άλλη μια φορά περήφανους και χάρισε στην ελληνική κολύμβηση το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικό. Ο αθλητής από τις Φέρες πρώτευσε στα 100μ. πεταλούδα S9, το αγώνισμα που τον ανέδειξε χρυσό Παραολυμπιονίκη (με παραολυμπιακό ρεκόρ) στους Αγώνες του Ρίο 2016. 

Αυτό ήταν το ένα από τα τρία συνολικά μετάλλια που πήρε η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της 5ης ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τους Γεράσιμο Λιγνό (200μ. μικτή SM13) και Αλεξάνδρα Σταματοπούλου (50μ. ελεύθερο S3) να κατακτούν την δεύτερη θέση, με την τελευταία να καταρρίπτει και το πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στο δρόμο για το χρυσό μετάλλιο: πρώτος στα προκριματικά με 1:03.88, πρώτος και στον τελικό με 1:00.44. Η άφιξή του στην Αλεξανδρούπολη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και η οικογένεια, οι φίλοι και όλος ο κόσμος θα υποδεχθεί τον Δημοσθένη στο αεροδρόμιο στις 19.30.

Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου: Μπράβο Δημοσθένη

Πάντα δίπλα σου

 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου, που έδωσε πριν από καιρό λύση στο πρόβλημα με την μετάβαση του προπονητή του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στο Μεξικό, καλύπτοντας τα έξοδα μια και η ελληνική Πολιτεία δεν θα το έκανε, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για το νέο θρίαμβο του Εβρίτη αθλητή. “Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου συγχαίρει ολόψυχα τον Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για τη νίκη  και το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μεξικό,

Δημοσθένη, πάντοτε δίπλα σου”!

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Τράπεζας Σταύρος Σταυράκογλου, είχε αμέσως μετά τον τερματισμό και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μιχαλεντζάκη, συγχαίροντας τον για την τεράστια επιτυχία.