Η άφιξη Ερντογάν στην Αλεξανδρούπολη(video)

Η άφιξη Ερντογάν στην Αλεξανδρούπολη(video)

Περίπου στις 11.30′ έφτασε στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης το Προεδρικό αεροσκάφος της Τουρκίας που μετέφερε τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την σύζυγο του. Τον υποδέχθηκαν στην σκάλα ο Αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, με τους οποίους είχε μια τυπική συζήτηση ελάχιστων λεπτών, μιας και έπρεπε να φύγει αμέσως για την Κομοτηνή επειδή στις 12.15 άρχισε η προσευχή.

Η υποδοχή με βάση το πρωτόκολλο έγινε με κόκκινο χαλί που απλώθηκε, ενώ παρόντες ήταν οι μουσουλμάνοι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καθώς και εκπρόσωποι του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής αλλά και της μουσουλμανικής μειονότητας.

Τα μέτρα ασφαλείας τόσο από την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τους σωματοφύλακες του κ.Ερντογάν ήταν δρακόντεια και κανένας δεν μπορούσε να πλησιάσει χωρίς έλεγχο και την σχετική άδεια. Η αυτοκινητοπομπή έφυγε αμέσως για Κομοτηνή και μέσω της περιφερειακής οδού που ξεκινάει απ’ τον Απαλό, βγήκε στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ η οποία όπως επισημάναμε ήταν κλειστή και στα δυο ρεύματα ως την Κομοτηνή για λόγους ασφαλείας. Το ίδιο θα γίνει και κατά την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να “πετάξει” για Τουρκία.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*