«Οικοτεχνία αγροτικού τομέα – Φτιάχνω τη δική μου μικρή επιχείρηση» σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο

«Οικοτεχνία αγροτικού τομέα – Φτιάχνω τη δική μου μικρή επιχείρηση» σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο

«Οικοτεχνία στον αγροτικό τομέα – Φτιάχνω τη δική μου μικρή επιχείρηση» είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου μέσω των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 17:00, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ στην Αλεξανδρούπολη, και την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Θέατρο Διδυμοτείχου.

Σκοπός της ημερίδας να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τις διαδικασίες ίδρυσης και λειτουργίας μιας οικοτεχνικής μονάδας (μικρή οικογενειακή μεταποιητική μονάδα), από την αδειοδότηση έως την πιστοποίηση των δικών τους παραγόμενων αγροτικών προϊόντων, αλλά και το πώς μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους επισκέψιμο πολυλειτουργικό αγρόκτημα σε συνδυασμό με αγροτουριστικές δραστηριότητες (Νόμος 4235/2014).

Θα δοθούν κατευθύνσεις για το πώς μπορούν οι αγρότες να βελτιώσουν την παραγωγή, πώς να αναγνωρίζουν τις ανάγκες τους σε εξοπλισμό, πώς να αξιοποιούν τεχνογνωσία και γνώσεις εφαρμόζοντάς τα στη λειτουργία της μονάδας και στη χρηματοδότηση του επενδυτικού τους σχεδίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*