Πάνω από 90 εκατ. ευρώ χρωστούν στο Δημόσιο μεγαλοοφειλέτες της περιοχής Ορεστιάδας

Πάνω από 90 εκατ. ευρώ χρωστούν στο Δημόσιο μεγαλοοφειλέτες της περιοχής Ορεστιάδας

Πρωταθλήτρια στα χρέη προς το Δημόσιο, την Εφορία και τον ΕΦΚΑ (ασφαλιστικά ταμεία), είναι η περιοχή Ορεστιάδας και συγκεκριμένα εταιρείες που δραστηριοπούνταν και είοτε πτώχευσαν είτε έκλεισαν, αλλά και αρκετές που συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

Να τονίσουμε ότι τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης, αναρτήθηκαν στο www.aade.gr τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου ή/και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ.

Πρόκειται για οφειλές, η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους. Υπενθυμίζεται ότι στον ιστότοπο της A.A.Δ.Ε. βρίσκονται τα ονόματα εκείνων των οφειλετών, που είχαν ειδοποιηθεί με e-mail για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περιοχή της Ορεστιάδας υπάρχει μια εταιρεία, η EVROLACK ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΕ, που οφείλει πάνω από 37 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα πρόστιμα φυσικά, ενώ αρκετές ακόμα χρωστούν πολλά εκατομμύρια η καθεμία σε Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία. Στην Ορεστιάδα βλέπουμε επίσης εταιρεία που εμφανίζεται στους οφειλέτες και της περιοχής Αλεξανδρούπολης και μάλιστα στη νέα λίστα το ποσό ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΔΙΚΑΙΑ

 ΡΙΖΙΑ

 ΚΥΠΡΙΝΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι μεγαλοοφειλέτες σε Εφορία, ΕΦΚΑ στις περιοχές Σουφλίου και Διδυμοτείχου

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*