Απόντες οι βουλευτές Έβρου απ’ τη συνάντηση με Τσίπρα, Τσακαλώτο για μειωμένο ΦΠΑ στη Σαμοθράκη

Απόντες οι βουλευτές Έβρου απ’ τη συνάντηση με Τσίπρα, Τσακαλώτο για μειωμένο ΦΠΑ στη Σαμοθράκη

Απόντες ήταν οι τρεις βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου Νατάσα Γκαρά, Γιώργος Καίσας και Δημήτρης Ρίζος, από τις συναντήσεις που είχαν ζητώντας συνέχιση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά(μεταξύ τους και η Σαμοθράκη), σήμερα το μεσημέρι με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου και πριν λίγες μέρες με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη ΤσακαλώτΟο, άλλοι κυβερνητικοί συνάδερφοι τους.

Συγκεκριμένα, με τους Τσίπρα και Τσακαλώτο συναντήθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Γιώργος Πάλλης, Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης, Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης και Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, αλλά οι βουλευτές του Έβρου πουθενά. Λες και το θέμα δεν “καίει” την Σαμοθράκη, το νησί του Έβρου, όπου οι κάτοικοι μετά τις 31 Δεκεμβρίου δεν θα έχουν πλέον τον μειωμένο ΦΠΑ, τον οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα υπόλοιπα νησιά, αλλά και σε αυτά όπως όλα δείχνουν, κατήργησε αποδεχόμενη τις πιέσεις των δανειστών η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όπως δηλαδή και στην αποκατάσταση των πολύ σοβαρών καταστροφών που υπέστη από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου η Σαμοθράκη και παρά τις επισκέψεις και τις υποσχέσεις για άμεση αντίδραση του Κράτους, έτσι και στο θέμα του μειωμένου ΦΠΑ, η σημερινή Κυβέρνηση και οι τρεις βουλευτές της Γκαρά, Καίσας, Ρίζος, εγκατέλειψαν τους Σαμοθρακίτες στην τύχη τους. Αλήθεια, ο δήμαρχος του νησιού Θανάσης Βίτσας, που έσπευδε με το παραμικρό να βγάζει ευχαριστήριες ανακοινώσεις για τους συγκεκριμένους και κυρίως την κ.Γκαρά, έχει άποψη για το θέμα που θα επηρεάσει άρδην την ζωή των κατοίκων;