Λέτε τα αποτελέσματα της RASS να είναι η αιτία;

Λέτε τα αποτελέσματα της RASS να είναι η αιτία;

Επικοινωνιακή “έκρηξη” έχουμε τις τελευταίες μέρες από την πλευρά του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Λέτε να πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε πρόσφατα η γνωστή εταιρεία της Αθήνας RASS (άγνωστο με ποιανού εντολή και χρήματα) και να μην ήταν αυτά που περίμενε;

Δεν εννοώ ασφαλώς το πάνω από 50% που δηλώνει σίγουρος ότι θα πάρει απ’ την πρώτη Κυριακή, αλλιώς ο λαός θα έχει κάνει… λάθος, όπως είπε πρόσφατα. Γιατί ο δήμαρχος δεν περιορίζεται πλέον στις συνεχείς ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, αλλά άρχισε μέσω του Γραφείου Τύπου  να μας “βομβαρδίζει” με αναρτήσεις ή δελτία τύπου, για επισκέψεις… μικρών παιδιών από νηπιαγωγεία που του έγραψαν και επιστολή εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για την… σοφία του και την καλή δουλειά που κάνει (ενημερωμένοι πολίτες τα παιδιά και ας είναι μόλις 6 χρόνων), καθώς και επισκέψεις επίσης στο γραφείο του από συλλόγους όπως το νεοσύστατος «Προσπαθώ και Προχωρώ» που συστεγάζεται μάλιστα στο χώρο του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Αυτά γίνονται θα σχολιάσει κανείς ημέρες γιορτών, αλλά έχουμε ακόμα δυο εβδομάδες για τα Χριστούγεννα και ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα. Οπότε, μπορεί η δημοσκόπηση και οι απαντήσεις των πολιτών να είναι η… αιτία και η εξήγηση.

Υ.Γ1: Σκεφθείτε να αρχίσουν να βγαίνουν τις επόμενες ημέρες και τα ονόματα πιθανών υποψήφιων δημάρχων, άφθαρτων και απόλυτα πετυχημένων στον ιδιωτικό τομέα όπου δραστηριοποιούνται σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Υ.Γ2: Για την συνάντηση πριν λίγες μέρες με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Άρη ξενόφο, στον οποίο δήλωνε ότι θα θέσει ξεκάθαρα και θα απαιτήσει την παραχώρηση της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης του λιμανιού ως ιδιοκτησίας του δήμου Αλεξανδρούπολης και όχι παραχώρησης για 13 χρόνια με ενοίκιο όπως έγινε, αλλά και ακόμα μεγαλύτερης έκτασης, ακόμα… περιμένουμε το δελτίο τύπου. Δεν μας είπε το παραμικρό ο κ.Λαμπάκης και οι συνεργάτες του.