Διόδια Μέστης: Ξεκινάει η λειτουργία Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου. Καμιά ενημέρωση για όσους απαλάσσονται

Διόδια Μέστης: Ξεκινάει η λειτουργία Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου. Καμιά ενημέρωση για όσους απαλάσσονται

Την ερχόμενη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, αναμένεται να ξεκινήσει τελικά η λειτουργία των διοδίων της Μέστης και αυτή ήταν η “εικόνα” που κατέγραφαν όσοι οδηγοί περνούσαν χθες-λεύθερα ακόμα-από εκεί. Με τους εργαζόμενους να είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Τόσο όμως οι απλοί εργαζόμενοι όσο και οι υπεύθυνοι του νέου σταθμού διοδίων της Μέστης, δεν είχαν απάντηση στις ερωτήσεις των διερχόμενων οδηγών από το νομό Έβρου, για τις κατηγορίες των πολιτών που απαλάσσονται από την καταβολή διοδίων, με βάση την ΚΥΑ που οπέγραψαν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και παρουσίασαν… πομπωδώς οι βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ μέσω των φιλικών τους τοπικών ΜΜΕ.

Όπως έλεγαν υπεύθυνοι και εργαζόμενοι, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη οδηγία για απαλλαγή οποιασδήποτε κατηγορίας πολιτών, ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν έχει ανακοινωθεί και το παραμικρό για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων από τον Έβρο προκειμένου να εξασφαλίσουν την ελεύθερη διάβαση. Ποιά έγγραφα δηλαδή να προσκομίσουν, αν προμηθευτούν κάποια ειδική συσκευή ή κάρτα και οτιδήποτε άλλο.

Να γίνουν πάντως αυτά τις επόμενες μέρες ως την ερχόμενη Δευτέρα. αποκλείεται. Οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε τί τελικά θα ισχύσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*