Ορεστιάδα: Όλα έτοιμα για την αυριανή έναρξη των εκδηλώσεων ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ 2017

Ορεστιάδα: Όλα έτοιμα για την αυριανή έναρξη των εκδηλώσεων ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ 2017

Όλα είναι έτοιμα στην Ορεστιάδα, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων  ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ 2017. Στηγν κεντρική πλατεία της πόλης π[ου θα αποτελέσει και το επίκεντρο για τις γιορτές, το “Χωριό των Αγγέλων” είναι έτοιμο όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Το πλήρες πρόγραμμα με όλες τις λεπτομέρειες και….τις εκπλήξεις έχει ως εξής:

ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ 16 – 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Στο “Χωριό των Αγγέλων” θα λειτουργούν καθημερινά:

Σπιτάκι “ΡΟΥΝΤΟΛΦ”
Σπιτάκι “ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ”
Σπιτάκι “ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ”
Σπιτάκι “ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ”
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΕΕΒΟΠ)

ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΠΙΤΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 & ΤΡΙΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

18:00 με 21:00: “Ο Kadinsky κάνει Χριστούγεννα στην Ορεστιάδα”. Εκπαιδευτικό και δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά (4-12 ετών). Με αφορμή έναν από τους πίνακες ζωγραφικής του Kadinsky, τα παιδιά μπαίνουν στη διαδικασία να γνωρίσουν τον κόσμο των γεωμετρικών σχημάτων και των χρωμάτων, μέσα από το παιχνίδι και τη φαντασία τους. Παίζουν, ανακαλύπτουν και στη συνέχεια γίνονται τα ίδια καλλιτέχνες, φτιάχνοντας το δικό τους Έργο Τέχνης!

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 & ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

18:00 με 21:00: “Η Βασιλόπιτα… αλλιώς”. Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά (4-12 ετών). Φέτος τα Χριστούγεννα οι Καλικάντζαροι αποφάσισαν να έρθουν στη γη και να συμμετέχουν στη γιορτή, αλλά κάπου πήρε το αυτί τους ποια είναι η γνώμη του κόσμου γι’ αυτούς. Έκαναν λοιπόν συμβούλιο και αποφάσισαν ότι θα κάνουν μια γιορτή στην οποία φτιάχνουν βασιλόπιτα … αλλιώς και την κερνάνε στον κόσμο. Πως μοιάζει άραγε η βασιλόπιτα των Καλικαντζάρων; Είστε καλεσμένοι όλοι…!

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 & ΠΕΜΠΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

18:00 με 21:00: “Το Μαγικό Φίλτρο των Χριστουγέννων”: Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά (6-12 ετών). Ο Άγιος Βασίλης έχει αναθέσει στα ξωτικά να φτιάξουν το μαγικό φίλτρο των Χριστουγέννων το οποίο φέρνει χαρά, ευτυχία και αγάπη στον κόσμο. Τα ξωτικά μπήκαν στο εργαστήρι και σαν άτακτα που είναι, το έκαναν άνω- κάτω. Δεν θέλουν όμως να προδώσουν τον Άγιο Βασίλη και αποφάσισαν να καλέσουν τα παιδιά για να βοηθήσουν.
Ένα μαγικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού ξετυλίγεται με σκοπό να βρεθούν τα σωστά υλικά για να δημιουργηθεί το μαγικό φίλτρο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27, ΠΕΜΠΤΗ 28 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

11:00 με 13:00 κ& 18:00 με 21:00: “Ποιος απήγαγε τον Άγιο Βασίλη”. Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά (6-12 ετών). Οι μέρες πλησιάζουν και τα παιδιά περιμένουν ανυπόμονα τα δώρα για την Πρωτοχρονιά. Όμως ένα άσχημο νέο θα ταράξει την χαρούμενη διάθεσή τους. Ο Δήμαρχος της πόλης ανακοινώνει ότι κάποιος απήγαγε την Άγιο Βασίλη. Ωχ, Ωχ, τι κακό, τι συμφορά! Ζητάει από τα παιδιά να βοηθήσουν έτσι ώστε να τον βρούνε. Τα παιδιά μπαίνουνε στο εργαστήριο και τι να δούνε… Ένα γράμμα πάνω στο γραφείο του που είναι γραμμένο κάπως περίεργα. Θα μπορέσουν να καταλάβουν τι λέει, έτσι ώστε να λυθεί το μυστήριο;

ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗ
ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ
ΚΑΡΟΥΖΕΛ
ΤΡΕΝΑΚΙ

Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 14:00 & 16:00 – 22:00

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Ώρες Λειτουργίας: 18:00 με 22:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

12:00 “Το χωριό του Αι Βασίλη”: Θεατρική παράσταση από τον Πρότυπο Βρεφονηπιακό Σταθμό “Το Μέλι”.

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

12:00 “Του κουτιού τα Παραμύθια”: Θεατρική Παράσταση από τον Πρότυπο Βρεφονηπιακό Σταθμό “Τα Ζουζούνια”. Τι σχέση μπορεί να έχουν το Κορίτσι με τα σπίρτα, η Χιονάτη, ο Σκρουτζ, και οι ήρωες των παραμυθιών, με τα Χριστούγεννα…? Ελάτε ν’ ανοίξουμε το κουτί για να μάθουμε τη μόνη αλήθεια!

ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

12:00 Κρουστά, χορός, χαμόγελα και μπόλικη τρέλα σε μια ξέφρενη διαδρομή στους δρόμους της πόλης, με τη φανταστική μπάντα των τυμπανιστών “Paranaue” από τη Θεσσαλονίκη.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ

18:30 Οι “Paranaue” δίνουν ρυθμό στην πόλη, λίγο πριν την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων, με μια μοναδική μουσικοχορευτική παρέλαση.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

19:00 “Αγγέλων Φως, η Νύχτα των Ευχών”: Έναρξη εκδηλώσεων με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ενώ παράλληλα τα Ιπτάμενα Φαναράκια που θα προμηθεύει η ΕΕΒΟΠ, θα γεμίσουν με φως τον ουρανό της πόλης, δημιουργώντας την πιο μαγική και κατανυκτική νύχτα. «Τη νύχτα των ευχών»!
Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Ορεστιάδας.

Συναυλία με τους VANILA SWING.
Ύστερα από πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και Music Bars στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, oι Vanila Swing, έρχονται στη Ν. Ορεστιάδα και υπόσχονται ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο χορευτικό live με πολύ κέφι και διάθεση. Με μια μουσική μίξη από rock ‘n roll, rockabilly του 50 και swing του 40, εμπλουτισμένα από σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική. Με διασκευές από Beyonce μέχρι Motorhead, από Moby μέχρι Robbie Williams και White Strip.
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και ή Wanda Jackson με τους παραπάνω; Θα το μάθετε στο live των VANILA SWING…!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΡΟΥΝΤΟΛΦ : “Στη γωνιά των Αγγέλων” μας ταξιδεύει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ορεστιάδας, με τη παραδοσιακή φουφού του Καστανά….!

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ: “ Χριστούγεννα με τη Χ.Ο.Φ.Ο.” και φέτος, με την Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας που θα προσφέρει κεράσματα συνοδεία χορού, χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και ζωγραφικής για τα παιδιά.

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: “Ο Πύργος των χρωμάτων”: Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πύργου παρουσιάζει τον Χριστουγεννιάτικο “Πύργο” του, με χειροτεχνίες, κρασί, εδέσματα και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ : “Τα μαγικά χεράκια των Ξωτικών” τουΒρεφονηπιακού Σταθμού «ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ»θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, κατασκευή στολιδιών και με παιχνίδια, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΑΛΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

11:00 “Τα δικά μας Χριστούγεννα”: Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Ορεστιάδας, παρουσιάζει μια πλούσια σε περιεχόμενο γιορτή για μικρά και μεγάλα παιδιά, με αφηγήσεις, κατασκευές, έθιμα, κάλαντα, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πολύ διασκέδαση!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

17:00 Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών με φυσικά παραδοσιακά υλικά, από την κα. Κούλα Τσομπανίδου.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

18:00 “Κάλαντα και Έθιμα του 12ημέρου” από την ευρύτερη περιοχή της Μακράς Γέφυρας, παρουσιάζει το Εφηβικό Τμήμα του Εργαστηρίου Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας “Το Γέννημα”.!

19:00 Ο Αρμένικος Χορευτικός Σύλλογος“Τζιλαβίδη”, παρουσιάσει Αρμένικους χορούς.

19:30 Ο Σύλλογος Ποντίων Βορείου Έβρου “Ο Διγενης”, παρουσιάζει χορούς από διάφορες περιοχές του πόντου.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΡΟΥΝΤΟΛΦ : “Άκου, ψάλουν τα αγγελούδια” τούτες τις μέρες, μας υπενθυμίζει η Χριστιανική Ένωση Γονέων Ορεστιάδας, συμμετέχοντας με έκθεση στολιδιών, γλυκών, παιδικού και χριστουγεννιάτικου βιβλίου.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ:“Τα Ξωτικά από τα Δίκαια” του Γυμνασίου – Λυκείου Δικαίων θα βρίσκονται κοντά μας, με Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και γλυκίσματα.

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: “Ο Πύργος των χρωμάτων” θα ανοίξει τις πύλες του από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πύργου, με χειροτεχνίες, κρασί, εδέσματα και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ : Η “Άγια Νύχτα” , η ομορφότερη ιστορία του κόσμου, θα ζωντανέψει μαγικά από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό «ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ»

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

19:00 Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κλεισσούς, παρουσιάζει Χριστουγεννιάτικα Παραδοσιακά κάλαντα με τη χορωδία του και το τμήμα κρουστών.

20:00 Συναυλία με τους“Παρά Έξι”. Ένα πρόγραμμα με λαϊκά τραγούδια ερμηνευμένα από το Νικο Μουριώτη & το Σάκη Δημητριάδη. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Ιωαννίδης.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ

20:00 “Η Μαγεία των Χριστουγέννων”. Μουσικοχορευτική παράσταση από τα τμήματα μπαλέτου της Σχολής Χορού της ΔΗΚΕΠΑΟ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ: Σε“ Στέγη των Χριστουγέννων” μετατρέπει τον χώρο η Στέγη Ελληνικού Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας, με εδέσματα, κατασκευές και παρουσίαση φωτογραφικού υλικού.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ: “Πάει ο παλιός ο χρόνος” μας υπενθυμίζει το ΚΔΑΠ ΟΙΝΌΗΣ, και καλεί τα παιδιά να κατασκευάσουν Ημερολόγια για τη Νέα Χρονιά.

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: Στο “Candy Cane House” : του 2ου Γενικού Λυκείου Ορεστιάδας, σας περιμένουν βάφλες, κούπες και γλυκά…!

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ : Οι “Χριστουγεννοκατασκευούλιδες” του ΚΔΑΠ ΠΥΡΓΟΥ, κατασκευάζουν Χριστουγεννιάτικα Στολίδια, με τη δική σας συμμετοχή!

ΤΡΙΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

19:00 Η Ενόργανη Θρακική Εφηβική – Παιδική Χορωδία του Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου Νέας Ορεστιάδας & Περιφέρειας, παρουσιάζει Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

20:30 Συναυλία με τους Timbre ‘n Timbres και τον Χρήστο Τσομπανίδη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ : “Οι Τελειόφοιτοι Καλικάντζαροι του 3ου Γυμνασίου” Ορεστιάδας, παρουσιάζουν χειροποίητες κατασκευές.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ:“Γκαγκαβούζικα Χριστουγεννιάτικα φιλέματα” από τα Γκαγκαβούζικα σπίτια, παρουσιάζει ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Άνω Σαγήνης «ΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟ» με λουκουμάδες, πίτες, κρασί και άλλα.

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: Στο “Candy Cane House” : του 2ου Γενικού Λυκείου Ορεστιάδας, σας περιμένουν βάφλες, κούπες και γλυκά…!

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ : “Στη Χώρα των Χριστουγέννων” μας ταξιδεύουντα ΚΔΑΠ ΠΥΡΓΟΥ & ΟΙΝΟΗΣ, με κατασκευές και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

20:00 Συναυλία με τον Δημήτρη Γιαννέλη και όλο του το επιτελείο, από την Tzellas Sound.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ: “Τα μαγικά ΠΟΠ-ΚΟΡN του Αϊ Βασίλη” δημιουργούν κατασκευές με τη βοήθεια του ΚΔΑΠΜΕΑ.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ: “Το εργαστήρι των μικρών Ξωτικών” του Παιδικού Σταθμού Κλεισσούς, κατασκευάζει χειροτεχνίες από ανακυκλώσιμα υλικά!

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: Στο “Candy Cane House” : του 2ου Γενικού Λυκείου Ορεστιάδας, σας περιμένουν βάφλες, κούπες και γλυκά…!

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ : “Η Λεγεώνα των Αγγέλων” των μαθητών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Ορεστιάδας, προσφέρουν κουραμπιέδες, μελομακάρονα, γλυκά και άλλα.

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ

18:00 Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑΜΕΑ Νομού Έβρου, προβάλλει τη βραβευμένη ταινία του Πίτερ Ράμσεϊ “Οι Πέντε θρύλοι”.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

18:00 ΤοΛύκειο Ελληνίδων παράρτημα Νέας Ορεστιάδας, παρουσιάζει παραδοσιακά κάλαντα.

19:00 Το Παιδικό Τμήμα του Συλλόγου Θρακιωτών Λεπτής “Οι Γκαγκαβούζηδες”, παρουσιάζει παραδοσιακούς χώρους.

20:00 Συναυλία με τους “Ασυντόνιστους”. Με τραγούδια από την Ελληνική Rock σκηνή, το έντεχνο, το ελαφρολαϊκό ως και δημοτικό.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ : “VolunDeers με τους μικρούς Ήρωες” από την Εθελοντική Ομάδα Γονέων Ορεστιάδας σε συνεργασία τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Έβρου, συλλέγοντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ορεστιάδας, παρουσιάζοντας bazaar, και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ:Το εργαστήρι των μικρών Ξωτικών” του Παιδικού Σταθμού Κλεισσούς, κατασκευάζει χειροτεχνίες από ανακυκλώσιμα υλικά!

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: “Τα πατουσοπαραμύθια” παρουσιάζονται από το Φιλοζωικό Σωματείο Ορεστιάδας «Η Αλκυόνη και ο Λέων». Bazaar, δώρα, κεράσματα, face painting, παιδικά παιχνίδια και κεράσματα, σε πρώτο πατουσοπλάνο!

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ : “Το εργαστήρι του Αι Βασίλη” ανοίγει ο Σύλλογος «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ» στο οποίο μικρά και μεγάλα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά φτιάχνοντας Χριστουγεννιάτικα στολίδια, ζωγραφική και άλλα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

18:00 Με “Αγγέλων Φως” πλημμυρίζει η Βασ. Κωνσταντίνου, το “Χωριό των Αγγέλων” και η Κεντρική Σκηνή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Οι “Αγγελικές Φωνές” των Λιλιπούτειων φίλων της πόλης μας θα μας ταξιδέψουν στο πνεύμα των εορτών!

19:00 Το παιδικό τμήμα του Εκπολιτιστικού-Μορφωτικού-Λαογραφικού Συλλόγου Άνω Σαγήνης “Το Λεοντάριο” παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς.

19:30 Το Παιδικό Τμήμα του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Κλεισσούς Ορεστιάδας, παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ : “VolunDeers με τους μικρούς Ήρωες” από την Εθελοντική Ομάδα Γονέων Ορεστιάδας σε συνεργασία τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Έβρου, συλλέγοντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ορεστιάδας, παρουσιάζοντας bazaar, και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ: Τον“ Κόλπο του Αμβρακικού” μας γνωρίζει ο Σύλλογος Ηπειρωτών Βορείου Έβρου και Φίλων «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ», προφέροντας νόστιμα εδέσματα όπως: σαρδέλα, ψημένο ψωμί αλλά και τσίπουρο.

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: “Αγγέλων Φλάς” θ’ αστράψουν από τη Φωτογραφική Ομάδα Ορεστιάδας, με Φωτογραφίες σε Χριστουγεννιάτικο photo booth. Ως φωτογραφικό αντάλλαγμα φέρτε μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας, για να προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ορεστιάδας.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ : Τα “ Χριστούγεννα στο Μουσείο” παρουσιάζονται από τον Μορφωτικό Σύλλογο «ΙΣΤΟΡΙΚΟ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Ν. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» με έκθεση βιβλίων, CD με τραγούδια της Ενόργανης Θρακικής Χορωδίας του Μουσείου και άλλα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

17:30 ”Ύμνοι Χριστουγέννων – Βυζαντινοί Ύμνοι του Αγίου και Μεγάλου Δωδεκαημέρου”.
Απόδοση από:
Ανδρική και Γυναικεία Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών της ΙΜΔΟΣ ¨Θρασύβουλος Στανίτσας”.
Παιδική Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής της ΙΜΔΟΣ “Ιωάννης Δαμασκηνός”.
Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών της ΙΜΔΟΣ ¨Θρασύβουλος Στανίτσας”.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

19:00 “Cristmas Carol Melody”: Μουσική παράσταση από τα μουσικά σύνολα τα τμήματα και τις χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου Ορεστιάδας της ΔΗΚΕΠΑΟ.

Εμφανίζονται:
Παιδική – Νεανική χορωδία “Εν Ορεστιάδι”
Τετράφωνη Χορωδία “Εν Ορεστιάδι”
Σπουδαστές των τμημάτων Κλασικού και Σύγχρονου τραγουδιού
Φιλαρμονική του Δήμου Ορεστιάδας
Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Ορεστιάδας:
Πιάνο: Λένα Λελίδου
Ακορντεόν: Στέλλα Γκιργκένη
Βιολί: Μάγια Βενετικίδου
Βιολοντσέλο: Κώστας Βενετικίδης
Κοντραμπάσο: Ανέστης Παρουσίδης
Ακουστική κιθάρα: Γιώργος Ιωαννίδης
Κρουστά: Αλέξανδρος Δεμερτζής
Σπουδαστές της Σχολής Εγχόρδων του Οδείου

Guest: Βάγια Ζυγογιάννη.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μαρία Δημητριάδου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ:“VolunDeers με τους μικρούς Ήρωες” από την Εθελοντική Ομάδα Γονέων Ορεστιάδας σε συνεργασία τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Έβρου, συλλέγοντας τρόφιμα γα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ορεστιάδας, παρουσιάζοντας bazaar, και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ: Ζήστε τα “Χριστούγεννα στο Κολλέγιο”, μαζί με τους τελειόφοιτους μαθητές του 1ου Γενικό Λύκειο Ορεστιάδας, που θα διαθέτουν ζεστό κρασί, ψημένα εδέσματα, και γλυκά.

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: “Αγγέλων Φλάς” θ’ αστράψουν από τη Φωτογραφική Ομάδα Ορεστιάδας, με Φωτογραφίες σε Χριστουγεννιάτικο photo booth. Ως φωτογραφικό αντάλλαγμα φέρτε μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας, για να προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ορεστιάδας.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ : Τα “ Χριστούγεννα στο Μουσείο” παρουσιάζονται από τον Μορφωτικό Σύλλογο «ΙΣΤΟΡΙΚΟ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Ν. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» με έκθεση βιβλίων, CD με τραγούδια της Ενόργανης Θρακικής Χορωδίας του Μουσείου και άλλα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

19:00 Συναυλία με έντεχνο Ελληνικό και Rock τραγούδι, από το 2ο Γενικό Λύκειο Ορεστιάδας. Στην κιθάρα και στο τραγούδι ο Γιώργος Τεπενής.

20:00 Βραδιά ΚΑΡΑΟΚΕ με τον καταπληκτικό Dj TEO-F : Aν τραγουδάς στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο γραφείο, στο σαλόνι ή σε όλους τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού (κι όχι μόνο), γιατί να μην δοκιμάσεις και το καραόκε; Ίσως σου φανεί περίεργο, καθώς θα ‘σαι -για πρώτη φορά- μπροστά σε κοινό, αλλά μην κολλάς, η φωνή δεν έχει τόση σημασία παρά μόνο το να διασκεδάσεις εσύ και το “κοινό” σου!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ: “Το Σπιτάκι των Σκοπευτών” στολίζει ο Σκοπευτικός Όμιλος Ορεστιάδας, προσφέροντας έναν μπουφέ με τοπικά εδέσματα, κρασί και τσίπουρο.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ:“Ο πάγκος των Ξωτικών” γεμάτος με χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ανοίγει από τους τελειόφοιτους του 2ου Γενικού Λυκείου Ορεστιάδας.

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: Τα“Χριστούγεννα στο Τόπο μας” παρουσιάζει η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ορεστιάδας.

ΤΡΙΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

10:30 Ο Λαογραφικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Οινόης «Το Κρασοχώρι», αναβιώνει το παραδοσιακό έθιμο του Δωδεκαημέρου “Καμήλα”. Η “Καμήλα” θα ξεκινήσει από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, θα φτάσει στην κεντρική πλατεία της πόλης και θα καταλήξει στο προαύλιο του 4ου Δημοτικού Σχολείου. Θα ακολουθήσει χορός και διασκέδαση για όλο τον κόσμο.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

19:00 Επίδειξη TAEKWONDO, από τον Αθλητικό Σύλλογο TAEKWONDO WTF “Πρόμαχος” Ορεστιάδας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ :“Sportchristmas House Promachos Orestiadas” από τον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo WTF «ΠΡΟΜΑΧΟΣ» Ορεστιάδας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ

18:00 Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, προβάλλει την ταινία της Σάρα Σμιθ “Arthur Christmas: Ο Γιος του Αϊ Βασίλη”

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

19:00 Συναυλία με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Ορχήστρα και τους μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ορεστιάδας.

20:00 Συναυλία με τη Λαϊκοδημοτική Ορχήστρα “Η Παράδοση”, από την Tzellas Sound.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ : “VolunDeers με τους μικρούς Ήρωες” από την Εθελοντική Ομάδα Γονέων Ορεστιάδας σε συνεργασία τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Έβρου, συλλέγοντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ορεστιάδας, παρουσιάζοντας bazaar, και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ:“Οι Μάγοι με τα δώρα” καταφθάνουν και συναντούν το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Ορεστιάδας. Το bazaar χειροποίητων δώρων και γλυκισμάτων περιμένει να το επισκεφθείτε.

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: Τα “Χριστούγεννα στο Τόπο μας” παρουσιάζει η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ορεστιάδας.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ :“Οι μικροί Καλικάντζαροι” του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, κάτι σκαρώνουν, και φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και ζωηρά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους.

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

20:00 Acoustic Session Live: Ένα μουσικό συνονθύλευμα ακουστικών δράσεων με παγκόσμιες επιρροές, σε ερμηνεία Ματίνας & Σωτήρη Σκερλίδη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ: “VolunDeers με τους μικρούς Ήρωες” από την Εθελοντική Ομάδα Γονέων Ορεστιάδας σε συνεργασία τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Έβρου, συλλέγοντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ορεστιάδας, παρουσιάζοντας bazaar, και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ:“Γιορτινές Λιχουδιές” με χειροποίητα εδέσματα, ζεστό κρασί, τσάι αλλά και χειροτεχνίες, προσφέρει ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κλεισσούς.

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ:“Τα πατουσοπαραμύθια” παρουσιάζονται από το Φιλοζωικό Σωματείο Ορεστιάδας «Η Αλκυόνη και ο Λέων». Bazaar, δώρα, κεράσματα, face painting, παιδικά παιχνίδια και κεράσματα, σε πρώτο πατουσοπλάνο!

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ : “Οι μικροί Καλικάντζαροι” του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, κάτι σκαρώνουν, και φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και ζωηρά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

19:00 “Επί Γης Ειρήνη”: Μια μελωδική, Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τις Στρατιωτικές Μπάντες της ΧVI M/K Μεραρχίας Πεζικού και της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Κομοτηνής.

20:30 Συναυλίαμετους “Handlock”: From all the bands in the world, this is definitely one of them!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ: “VolunDeers με τους μικρούς Ήρωες” από την Εθελοντική Ομάδα Γονέων Ορεστιάδας σε συνεργασία τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Έβρου, συλλέγοντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ορεστιάδας, παρουσιάζοντας bazaar, και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ: “Sportchristmas House Promachos Orestiadas” από τον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo WTF «ΠΡΟΜΑΧΟΣ» Ορεστιάδας.

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: “Τα μαγικά ΠΟΠ-ΚΟΡN του Αϊ Βασίλη” δημιουργούν κατασκευές με τη βοήθεια του ΚΔΑΠΜΕΑ.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ : “Οι μικροί Καλικάντζαροι” του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, κάτι σκαρώνουν, και φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και ζωηρά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

20:00 Bliss Show Band Live.
Μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.
Οι Bliss είναι ένα 5μελές νεανικό μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Pop, Disco, Funk, Rock, R&B, ελληνική και ξένη, γίνονται ένα, μετατρέποντας κάθε εμφάνισή τους σε ένα εκρηκτικό live party από το rock n’ roll των 60s μέχρι τις τελευταίες σύγχρονες pop επιτυχίες. Σχηματισμένοι στα μέσα του 2014, η Εβίτα (φωνή), ο Δημήτρης (κιθάρα), ο Μάκης (μπάσο) και ο Στέλιος (πλήκτρα) κάνουν ασταμάτητα ζωντανές εμφανίσεις, όντας ένα από τα πιο δραστήρια νεανικά σχήματα. Στις αρχές του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο τους video clip για το τραγούδι “Ανεβαίνω” από τη Satellite Records.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ: “Τα πατουσοπαραμύθια” παρουσιάζονται από το Φιλοζωικό Σωματείο Ορεστιάδας«Η Αλκυόνη και ο Λέων». Bazaar,δώρα, κεράσματα, face painting, παιδικά παιχνίδια και κεράσματα, σε πρώτο πατουσοπλάνο!

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ:“Ο Σύλλογος PALSO Ν. Έβρου συναντά τα χωριά SOS” κάνοντας bazaar με γούρια και άλλες χειροτεχνίες, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS Ν. Έβρου και ο Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Έβρου ζητά να τα ενισχύσετε!

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: Τα “Χριστούγεννα στο Τόπο μας” παρουσιάζει η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ορεστιάδας.

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ : Το “Χριστουγεννιάτικο Βιβλιόδεντρο” της στολίζει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορεστιάδας, καλώντας παράλληλα μικρούς και μεγάλους, να κατασκευάσουν Χριστουγεννιάτικες Κάρτες!

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

23:30 Υποδεχόμαστε του 2018 με πολλές Πρωτοχρονιάτικες εκπλήξεις!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ:

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ορεστιάδας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΝ” ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

17:00 ΚΥΠΡΙΝΟΣ: “Αγγέλων Φως στον Κυπρίνο”. Διοργάνωση: Τοπική Κοινότητα, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών, Αθλητικός Σύλλογος Κυπρίνου και οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Κυπρίνου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

17:00 ΝΕΑ ΒΥΣΣΑ: “Στου Χριστού τα Γεννητούρια”. Διοργάνωση: Τοπική Κοινότητα, Πολιτιστικός Σύλλογος “Στέφανος Καραθεοδωρής”, Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Νέας Βύσσας.

17:00 ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ: “Το άστρο των Χριστουγέννων”: Διοργάνωση: Τοπική Κοινότητα, Σύλλογος Γυναικών, Περιπατητικός Όμιλος “Δρυμός”.

ΤΡΙΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

10:30 ΝΕΟ ΧΕΙΜΩΝΙΟ: “Αναβίωση παραδοσιακού εθίμου “Μπομποσιάρης”: Διοργάνωση: Τοπική Κοινότητα, Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Χειμωνίου “Τα Ζαλουφιώτικα”.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

 

ΤΡΙΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

21:15 “Σε Πολύ Δύσκολη Θέση”: Θεατρική παράσταση με κωμικές ιστορίες του Τσέχοφ, από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας. (ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ).

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ
21:15 “Χωρίζουμε”: Θεατρική παράσταση με τη Βιβή Μιτσίτσκα, από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας. (ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ).

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ
21:15 “Κοινός Λόγος”: Θεατρική παράσταση με αληθινές μαρτυρίες προσφύγων από τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. (ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ
21:15 Μουσική Συναυλία με τον Θοδωρή Οικονόμου και τη Ρίτα Αντωνοπούλου. (ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ).

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

17:15 “Η Βασίλισσα του Χιονιού” του Χ. Κ. Άντερσεν, θέατρο για παιδιά από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας. (ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ).