Ο Αντιδήμαρχος Γ.Κουκουράβας επιβεβαιώνει τις καταγγελίες Μιχαηλίδη: “Έμεινε εκτός ανάπλασης η στροφή του Εγνατία”

Ο Αντιδήμαρχος Γ.Κουκουράβας επιβεβαιώνει τις καταγγελίες Μιχαηλίδη: “Έμεινε εκτός ανάπλασης η στροφή του Εγνατία”

Η περιβόητη στροφή του Εγνατία έμεινε εκτός της ανάπλασης της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης Αλεξανδρούπολης, για την οποία με απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου θα διατεθούν 4,7 εκατομμύρια ευρώ, παραδέχθηκε πριν από λίγο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης Γιώργος Κουκουράβας, επιβεβαιώνοντας έτσι τις καταγγελίες που είχε κάνει πριν λίγες μέρες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης.

Ο κ.Κουκουράβας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό, τόνισε: “Η στροφή Εγνατία δεν έχει συμπεριληφθεί στην ανάπλαση, γιατί θα έπρεπε να είχε γίνει πρώτα εκεί και ένα τοιχείο προστασίας, όπως βλέπουμε να υπάρχει σε όλη την παραλία και έτσι τα κύματα δεν υπερπηδούν και δεν φτάνουναπέναντι στις ταβέρνες. Όμως στην στροφή Εγνατία όταν έχει νοτιά τα κύματα φτάνουν ως το δρόμο και δημιουργούν προβλήματα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μιχαηλίδης: Μένει εκτός η «Στροφή του Εγνατία» από τα έργα ανάπλασης του Παραλιακού  μετώπου!

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος επεσήμανε ότι θα γίνει πρώτα μελέτη και κατασκευή του απαραίτητου τοιχείου προστασίας και μετά θα εξεταστεί η ανάπλαση της συγκεκριμένης περιοχής. “Θα το πιάσουμε να το μελετήσουμε αρχές του χρόνου. Πρέπει πρώτα να γίνει το τοιχείο και μετά να έρθει η ανάπλαση της στροφής του Εγνατία.  Είναι αλήθεια ότι δεν μπήκε μέσα στην ανάπλαση όταν έγινε η μελέτη. Αυτά τα χρήματα υπήρχαν. Θα το κάνουμε ξεχωριστά. Πρώτα μελέτη για να κατασκευαστεί προστατευτικό τοιχείο, να λυθούν και άλλα προβλήματα υδραυλικού χαρακτήρα γιατί υπάρχει και ένας αγωγός εκεί και μετά θα δούμε πως θα γίνει η ανάπλαση του συγκεκριμένου σημείου”.