Θεσσαλονίκη: Δέκα Εβρίτες μαθητές και μαθήτριες και ένα Λύκειο βραβεύθηκαν απ’ την Eurobank

Θεσσαλονίκη: Δέκα Εβρίτες μαθητές και μαθήτριες και ένα Λύκειο βραβεύθηκαν απ’ την Eurobank

Δέκα αριστούχοι μαθητές από Λύκεια του νομού Έβρου και ένα σχολείο, ήταν μεταξύ των 161 αριστούχων αποφοίτων Λυκείων των Νομών Έβρου, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης που βράβευσε η Eurobank στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Πρόκειται για το μακροβιότερο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Eurobank, με 15 συνεχή χρόνια εφαρμογής. Κύριος σκοπός του Προγράμματος είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων, που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είναι πάνω από 18.000, σε κάθε ένα από τα 1.800 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Τα σχολεία που βραβεύτηκαν
Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε κάθε εκπαιδευτική περιφέρεια της Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος ήταν πάνω από 18.000 έλαβε από το Νομό Έβρου το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης για τον Ανδρέα – Κοσμά Κακολύρη.

Οι αριστούχοι μαθητές
Στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης βραβεύθηκαν 148 αριστούχοι απόφοιτοι από τους Νομούς Έβρου, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, και Ροδόπης καθώς και 13 αριστούχοι από τους νομούς Δωδεκανήσου, Λέσβου, Σάμου και Χίου που φοιτούν στα Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης.

Οι Εβρίτες μαθητές και μαθήτριες που βραβεύθηκαν ήταν: 
Γεωργία Δερμεντζοπούλου από το 2ο Γενικό Λύκειο Ορεστιάδας
Ελένη Ιωαννίδου από το 4ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
Ανδρέας-Κοσμάς Κακολύρης από το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
Κωνσταντίνος Κουτσίλης από το 1o ΕΠΑΛ Ορεστιάδας
Βασίλειος Κώστογλου από το Γενικό Λύκειο Διδυμότειχου
Γρηγόριος Μερλέγγος από το 1o ΕΠΑΛ Διδυμότειχου
Ευάγγελος Παναγιωτίδης από το 2ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
Ραφαήλ Παπανικολόπουλος από το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης
Αθανάσιος Παπουτσούδης από το 1ο Γενικό Λύκειο Ορεστιάδας

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*