Νέα Βύσσα: Δυο αδέρφια έδεσαν σε δέντρο και ξυλοκόπησαν άγρια συγχωριανός τους

Νέα Βύσσα: Δυο αδέρφια έδεσαν σε δέντρο και ξυλοκόπησαν άγρια συγχωριανός τους

Αναστάτωση επικρατεί από χθες στη Νέα Βύσσα, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 46χρονου που διαχειρίζεται ένα από τα καφενεία του χωριού, από δυο αδέρφια τα οποία πρώτα τον έδεσαν σε δέντρο της αυλής του σπιτιού τους, όπου είχε πάει για να ζητήσει τον λόγο απ’ τον έναν,  επειδή πήγαινε στο καφενείο και με την συμπεριφορά του-όπως υποστηρίζει-του έδιωχνε τους πελάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από κατοίκους του χωριού, ο ένας από τα δυο αδέρφια έχει συχνά προβληματική συμπεριφορά και πριν λίγο καιρό είχε δημιουργήσει πάλι θέμα στο καφενείο, όπου βρισκόταν τότε η γυναίκα του 46χρονου.  Έγινε καταγγελία στην αστυνομία, συνελήφθη αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Χθες ξαναπήγε στο καφενείο και άρχισε με την συμπεριφορά του να ενοχλεί τους πελάτες. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο καφετζής, που πήρε το αυτοκίνητο και πήγε στο σπίτι το οποίο είναι κάπως απομονωμένο, προκειμένου να… ζητήσει τον λόγο.

Τότε όμως ο δράστης μαζί με τον αδερφό του, τον άρπαξαν, τον έδεσαν σε ένα δέντρο που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού τους και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν. Οι φωνές του δεν έφεφαν αποτέλεσμα,αφού δεν υπήρχε κοντά κάποιο σπίτι για να τον ακούσουν οι συγχωριανοί του. Τελικά κατάφερε, βγαίνοντας από τα ρούχα του να λυθεί και προσπάθησε να ξεφύγει. Τον άρπαξαν όμως πάλι και τον ξαναέδεσαν, συνεχίζοντας να τον χτυπούν.

Αυτός τελικά πρόλαβε στο μεταξύ και τηλεφώνησε στον Τοπικό Αστυνόμο που βρίσκεται στη Νέα Βύσσα, ο οποίος και επενέβη. Τα δυο αδέρφια έχουν συλληφθεί, ενώ ο 46χρονος με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου νοσηλεύεται, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση, κάνοντας προανάκριση και προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για το συμβάν, που αναστάτωσε όλο το χωριό. Τα δυο αδέρφια σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν ότι βρισκόταν σε άμυνα και έκαναν όσα έκαναν, αφού το θύμα πήγε στο σπίτι τους να τους απειλήσει όπως υποστηρίζουν. Με δεδομένο όμως ότι ο ένας δημιουργεί συχνά προβλήματα με την συμπεριφορά του, οι κάτοικοι της Νέας Βύσσας δικαιολογημένα ανησυχούν, ότι αν και πάλι δεν υπάρξει καμιά επίπτωση, μπορεί να συμβεί κάτι πολύ σοβαρότερο από έναν τραυματισμό μετά από ξυλοδαρμό.