Για το ΑΠΕ η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται στη Ροδόπη και όλες μαζί στη… Μακεδονία!!!

Για το ΑΠΕ η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται στη Ροδόπη και όλες μαζί στη… Μακεδονία!!!

Ανοίγεις το επίσημο Κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων για να ενημερωθείς, το Αθηναϊκό-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Πρακτορείο Ειδήσεων και μαθαίνεις νέα… γεωγραφία. Η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται στο νομό…Ροδόπης και οι δυο μαζί στην… Μακεδονία!!!

Όλα αυτά βέβαια στην είδηση για τις έντονες βροχοπτώσεις και τα σοβαρά προβλήματα στην Κομοτηνή και άλλες περιοχές του νομού Ροδόπης. Φυσικά η Αλεξανδρούπολη ανήκει στο νομό Έβρου και αμφότερες στην Θράκη. Προφανώς το τηλεγράφημα και η ανταπόκριση μπορεί να στάλθηκε από την Αλεξανδρούπολη και τον ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ που προφανώς και δεν έχει την παραμικρή ευθύνη, αλλά αυτός που είναι υπεύθυνος για την πρώτη σελίδα δεν θα πρέπει να έχει και  ιδιαίτερη σχέση με την γεωγραφία της χώρας.

Όταν μιλάμε άλλωστε για το Κρατικό πρακτορείο, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το πληρώνουμε όλοι μας με τους φόρους που καταβάλλουμε στο Κράτος, γιατί οι δημοσιογράφοι και όσοι εργάζονται σε αυτό είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Άρα έχουμε κάθε δικαίωμα να το κρίνουμε και να επισημαίνουμε τέτοια χονδροειδή λάθη.

Μ’ αρέσει που η Κυβέρνηση ξεσήκωσε τεράστιο “θόρυβο” τις προηγούμενες ημέρες, με επικεφαλής τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο οποίος κατηγόρησε τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν γιατί δεν έδωσε συνέντευξη πριν έρθει στην Ελλάδα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο αλλά προτίμησε τον ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά.

Γιώργος Πιτιακούδης

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*