ΑΓΩΝΙΑ: Κανένα ίχνος του κυνηγού-ψαρά στο Δέλτα Έβρου. Που επικεντρώνονται οι έρευνες ΕΜΑΚ, αστυνομίας

ΑΓΩΝΙΑ: Κανένα ίχνος του κυνηγού-ψαρά στο Δέλτα Έβρου. Που επικεντρώνονται οι έρευνες ΕΜΑΚ, αστυνομίας

Κανένα ίχνος του 49χρονου κυνηγού και ερασιτέχνη ψαρά Ιωάννη Αλμαζίδη από την Αλεξανδρούπολη, που χάθηκαν τα ίχνη του στο Δέλτα του Έβρου και αναζητείται από χθες, δεν υπάρχει δυστυχώς μέχρι αυτή την στιγμή.

Από σήμερα το πρωί υπήρξε τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η οποία με επικεφαλής τον Διοικητή της Π.Υ Αλεξανδρούπολης Αντιπύραρχο Κώστα Κούκουρα και άνδρες της ΕΜΑΚ με δυο βάρκες, αλλά και άνδρες από το Εθελοντικό φυλάκιο Φερών, μαζί με αστυνομικούς και εθελοντές, “χτενίζουν” την περιοχή μήπως και βρουν κάποια ίχνη του πατέρα τεσσάρων παιδιών που κατάγεται από τον Άβαντα Αλεξανδρούπολης και πήγε εκεί για ψάρεμα και κυνήγι, όπως λένε από την οικογένεια του.

Ήδη οι άνδρες της ΕΜΑΚ έλεγξαν διεξοδικά την διάβαση και τα σημεία που βρίσκονται κοντά στο στρατιωτικό φυλάκιο ΕΓΝΑΤΙΑ, από όπου περνάει κανείς λίγο πριν μπει στο Δέλτα του Έβρου. Εκεί μάλιστα τα νερά δεν είναι τόσο ορημτικά, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Αυτή την στιγμή ετοιμάζονται με την δεύτερη βάρκα να ελέγξουν την πιο επικίνδυνη περιοχή πριν τα αντλιοστάσια, όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον χρόνο που χάθηκε ο 49χρονος ήταν πολύ ορμητικό το νερό. Μιλάμε για την περιοχή προς Νταλιάνη όπου βρίσκεται το εγκαταλελλειμμένο συνεταιριστικό ιχθυοτροφείο.

Το παρόν στις έρευνες δίνει, με φανερή όπως είναι φυσικό την αγωνία, ο γιος του αγνοούμενου. Όλοι, πυροσβέστες, αστυνομικοί, εθελοντές, προσπαθούν μήπως εντοπίσουν το αυτοκίνητο του, ένα τζιπ SUZUKI το οποίο όμως είχε τέντα στην οροφή και σε περίπτωση που τα νερά ήταν ορμητικά, δεν προστατεύει. Φυσικά οι πάντες εύχονται να μην έχει συμβεί το χειρότερο σενάριο, να παρασύρθηκε δηλαδή ο 49χρονος Αλεξανδρουπολίτης μαζί με το αυτοκίνητο από τα ορμητικά νερά, γι’ αυτό και συνεχίζονται οι έρευνες με την ελπίδα να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η βασική φωτογραφία είναι από την περιοχή του φυλακίου ΕΓΝΑΤΙΑ αλλά είναι φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ, από παλαιότερη περίπτωση κυνηγού που είχε κινδυνέψει εκεί και δεν έχει καμιά σχέση με αυτή του 49χρονου αγνοούμενου απ’ την Αλεξανδρούπολη.