Αλεξανδρούπολη: Στην Εβρίτικη εταιρεία “DASTERI SYSTEMS” οριστικά το έργο εγκατάστασης λαμπτήρων LED 3,6 εκατ.

Αλεξανδρούπολη: Στην Εβρίτικη εταιρεία “DASTERI SYSTEMS” οριστικά το έργο εγκατάστασης λαμπτήρων LED 3,6 εκατ.

Στην Εβρίτικη εταιρεία “DASTERI SYSTEMS A.E. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ”, κατακυρώθηκε οριστικά την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου απ’ τον δήμο Αλεξανδρούπολης, το σημαντικό έργο “Εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου led & την προμήθεια λαμπτήρων τύπου led» αξίας 3,6 εκατ. ευρώ.

Το έργο που ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 3.620.607,80 € διεκδίκησαν αρχικά συνολικά 5 εταιρείες, που υπέβαλλαν ηλεκτρονικές προσφορές στον σχετικό διαγωνισμό. Όμως οι τέσσερις από αυτές αποκλείστηκαν για καθαρά τυπικούς λόγους μη τήρησης των όρων της προκήρυξης, από την επιτροπή του διαγωνισμού. Έμεινε λοιπόν μόνο η γνωστή εταιρεία της Αλεξανδρούπολης και του νομού μας, στην οποία και τελικά η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξανδρούπολης κατακύρωσε οριστικά την περασμένη Δευτέρα τον διαγωνισμό.

Ας δούμε την εξέιξη του διαγωνισμού, για τον οποίο η Ένωση Τεχνικών Εταιρειών Ελλάδος, είχε μάλιστα ελδώσει ανακοίνωση καταγγέλοντας τον ως “φωτογραφικό”, κάτι όμως που απέρριψε ο δήμος Αλεξανδρούπολης και προχώρησε στην διενέργεια του.

  1. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είχε καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ηλεκτρονικά την 23/11/2017. Στις 30/11/2017 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή απόντος του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη που βρισκόταν στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και με προεδρεύοντα τον κ.Γουμενίδη της παράταξης Φωτιάδη και με 6 παρόντες σε σύνολο 9 αποφάσισε ομόφωνα:
“Εγκρίνει το υπ’ αρίθμ. 57305/29-11-2017 πρακτικό της ΕπιτροπήςΔιαγωνισμών καθώς και το αποτέλεσμα του πρώτου σταδίου του διαγωνισμού για την ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED & ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΥΠΟΥ LED”.
Απέκλεισε δηλαδή όπως είπαμε τους 4 από τους 5 συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, γιατί όπως αναφέρει στο σκεπτικό δεν κατέθεσαν και τις έντυπες προσφορές. Ο ένας αν και το έκανε, δεν προσκόμισε δείγματα των λαμπτήρων όπως αναφέρει ως λόγος αποκλεισμού η Επιτροπή.
Έκανε δεκτή λοιπόν μόνο την προσφορά της  “DASTERI SYSTEMS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ”, η οποία έδωσε έκπτωση στο έργο μόλις 8%.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 4 ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

      2) Στις 13/12/2017 η Οικονομική Επιτροπή με 5 παρόντες σε σύνολο 9 μελών και με ψήφους 4 υπέρ από τα μέλη της παράταξης Λαμπάκη και μιας λευκής (Τρέλλη Φ.), ουσιαστικά δηλαδή λιγότερα από τα μισά μέλη του συνολικού αριθμού (9) αλλά με πλειοψηφία των παρόντων όπως προβλέπεται, αποφάσισε:
“Εγκρίνει το υπ’ αριθμ.58462/7-12-2017 πρακτικό της Ε.Δ. και αναδεικνύει προσωρινό ανάδοχο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED & ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΥΠΟΥ LED» την εταιρεία DASTERI SYSTEMS A.E. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ: Ο οικονομικός φορέας με το χαμηλότερο σταθμισμένο κόστος επένδυσης (€/ MWh) κηρύσσεται ως ο Ανάδοχος της Προμήθειας(λες και υπήρχε και άλλος φορέας με υψηλότερο κόστος αφού οι άλλες 4 εταιρείες είχαν αποκλειστεί για τυπικούς λόγους) Εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό με την προμήθεια & εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου led & την προμήθεια νλαμπτήρων τύπου led» στην εταιρία DASTERI SYSTEMS A.E. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ

Η ανάδειξη ως οριστικού αναδόχου της DASTERI SYSTEMS

3) Την περασμένη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην απόφαση κατακύρωσης μειοδότη και ανάδειξης οριστικού αναδόχου του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια “Eξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό με την προμήθεια & εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου led & την
προμήθεια λαμπτήρων τύπου led”» στην εταιρεία της Αλεξανδρούπολης “DASTERI SYSTEMS A.E. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Κατακύρωση διαφγωνισμού στην DASTERI SYSTEMS

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*