“Τελειώνει” ο Μυτιληνός από την ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης

“Τελειώνει” ο Μυτιληνός από την ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης

“Τελειώνει” από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ο Πρόεδρος της Ευάγγελος Μυτιληνός και από τις αρχές του 2018 την θέση του θα πάρει ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γεώργιος Ουζουνίδης.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί κάτι ξαφνικό, ούτε μη αναμενόμενο, αφού είχε αποφασιστεί από την δημοτική παράταξη του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη να αλλάξει ο επικεφαλής στην συγκεκριμένη δημοτική επιχείρηση. Έτσι ο κ.Μυτιληνός θα έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεση του να ασχοληθεί και με τις προσωπικές του επιχειρήσεις, αφού αντιμετωπίζει προβλήματα, όπως πρόσφατα δημοσίευσε το Evros-news.gr, παρουσιάζοντας την επίσημη ανακοίνωση της Δημόσιας Αρχής Δημοσίων Εσόδων για τους μεγαλοοφειλέτες, όπου εμφανίζεται να χρωστάει 270.000 ευρώ προς τον ΕΦΚΑ.

Βέβαια και η διοικητική του παρουσία στην ΔΕΥΑΑ μόνο θετική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, μια και ο ίδιος όπως παραδέχθηκε πολλές φορές σε συνεντεύξεις του, τα χρέη των πολιτών ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ και υπονομεύεται η σωστή λειτουργία της. Στο διάστημα της παρουσίας του στη θέση του Προέδρου, δεν κατάφερε να κάνει τίποτα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο κ.Μυτιληνός θα έχει επίσης αρκετό χρόνο να προετοιμάσει ίσως και την κάθοδο του ως υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2019, αφού όπως είχε αποκαλύψει το Evros-news.gr το σκέφτεται όπως λένε φίλοι και γνωστοί του με τους οποίους συζητάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Μυτιληνός χρωστάει 270.000 ευρώ στον ΕΦΚΑ