Αλεξανδρούπολη: Δεν αυξάνονται τα τέλη ύδρευσης-αποχέτευσης το 2018. Κοινωνικά μηνύματα από ΔΕΥΑΑ

Αλεξανδρούπολη: Δεν αυξάνονται τα τέλη ύδρευσης-αποχέτευσης το 2018. Κοινωνικά μηνύματα από ΔΕΥΑΑ

Αμετάβλητα θα παραμείνουν τα τιμολόγια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης (ΔΕΥΑΑ) 2018, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου υπό την προεδρία του Βαγγέλη Μυτιληνού.

Δεν θα αυξηθούν δηλαδή τα τέλγη ύδρευσης και αποχέτευσης για τους κατοίκους του δήμου της πόλης, αν και το έλλειμα που υπάρχει είναι σημαντικό, μια και υπάρχουν αρκετοί κακοπληρωτές που δεν αξιοποίησαν ούτε την πρόσφατη ευνοϊκή ρύθμιση που εξήγγειλε η διοίκηση της ΔΕΥΑΑ.

Η απόφαση του Δ.Σ της εταιρείας συγκεκριμένα αναφέρει ότι αποφασίζει: “Τη μη αναπροσαρμογή των τελών ύδρευσης, αποχέτευσης και λοιπών εσόδων και χρεώσεων της ΔΕΥΑΑ για το έτος 2018 και τη διατήρησή τους σε ισχύ, όπως αυτά έχουν καθοριστεί με τις υπ’αριθμ. 28/2014 ( ΑΔΑ : ΒΙΡΔΟΡΝΗ-19Ψ), 297/2014 (ΑΔΑ: 735ΔΟΡΝΗ-ΡΝΠ), 344/2015 (ΑΔΑ : Ω0Ν6ΟΡΝΗ-0ΥΟ), 242/2016 (ΑΔΑ : 7ΓΛΙΟΡΝΗ-ΒΙΝ) και 355/2016 (AΔΑ :Ω2Κ4ΟΡΝΗ-ΨΜΝ) αποφάσεις του ΔΣ της ΔΕΥΑΑ αντίστοιχα.
2. Να μετανομαστεί στα τιμολόγια το τέλος χρήσης υπονόμων σε τέλος χρήσης δικτύου αποχέτευσης και ομβρίων, βάση του ν. 4483/2017, άρθρο 5”.

 

 

Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μηνύματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης σε θέματα ρατσισμού, αγάπης προς τα ζώα αλλά και στήριξης της Σαμοθράκης, επιχειρεί να περάσει στους καταναλωτές της κατοίκους της Αλεξανδρούπολης η ΔΕΥΑΑ μέσω της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της:

“Πρωταρχική πεποίθηση της Διοίκησης και των εργαζομένων της ΔΕΥΑΑ είναι ότι  οι επιχειρήσεις αποτελούν οντότητες οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, επηρεάζοντας και επηρεαζόμενες από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης τους. Οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Να σέβονται δηλαδή τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, τον σεβασμό προς τον άνθρωπο – την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

Σαν συνέπεια της πεποίθησης αυτής η ΔΕΥΑΑ έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές αναφορικά με:
– την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της
– τη διαχείριση του αποτυπώματος που αφήνει στις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον
– την αειφόρο ανάπτυξή της, προς όφελος της κοινωνίας και των εργαζομένων

Επιπλέον αυτών, αξιοποιώντας την δυνατότητα να «εισέρχεται» σε κάθε νοικοκυριό με την διανομή των λογαριασμών, αποφάσισε την εκτύπωση, είτε επάνω στον φάκελο είτε σε ένθετα έντυπα, μιας σειράς μηνυμάτων που αφορούν τις αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, όπως η ισότητα, η αγάπη στα ζώα, η αγάπη και η στήριξη του τόπου μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*