Κιλιτσντάρογλου: “Το 2019 θα πάρω 18 ελληνικά νησιά”. Θα πάρεις τα….

Κιλιτσντάρογλου: “Το 2019 θα πάρω 18 ελληνικά νησιά”. Θα πάρεις τα….

Σε νέα προκλητική δήλωση όσον αφορά ελληνικά νησιά, προέβη ο Τούρκος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι «το 2019 θα έρθει και θα πάρει 18 νησιά και μια βραχονησίδα», επικρίνοντας παράλληλα τον Ταγίπ Ερντογάν για δειλία. Η απάντηση των Ελλήνων μέσω του Evros-news.gr; Θα πάρεις τα…, (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται).

Σύμφωνα με ανταποκρίσεις, ο κ. Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε σήμερα ότι «η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε ”Έλα και πάρ’ τα” (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο. ”Μολών λαβέ”. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε».

Ο κ. Κιλιτσντάρογλου επικρίνοντας στη συνέχεια και τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, είπε ότι «από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι ηγέτης του κόσμου;».

Σημειώνεται ότι σε παρόμοιες δηλώσεις είχε προβεί και ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Ενγκίν Αλτάι, ο οποίος αναφερόμενος στα ελληνικά νησιά, είχε πει: «Όπως ήρθαν οι Έλληνες, έτσι θα φύγουν».

Πηγή: ΑΠΕ

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση