Μυτιληνός: “Αποχωρώ τέλος του χρόνου απ’ τη ΔΕΥΑΑ”. Επιβεβαίωσε το Evros-news.gr

Μυτιληνός: “Αποχωρώ τέλος του χρόνου απ’ τη ΔΕΥΑΑ”. Επιβεβαίωσε το Evros-news.gr

Επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης (ΔΕΥΑΑ) Ευάγγελος Μυτιληνός, όσα ανέφερε το Evros-news.gr, πως σε λίγες ημέρες θα αποτελέσει παρελθόν από την θέση του. 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό, ο κ.Μυτιληνός είπε συγκεκριμένα και χωρίς να ερωτηθεί, αλλά προφανώς το είχε προετοιμάσει: “Τέλος του έτους αποχωρώ από την ΔΕΥΑΑ. Αναλαμβάνει ο Γοώργος Ουζουνίδης. Θα εξακολουθήσω όμως να είμαι δίπλα στους δημότες. Δεν έχει σχέση αν δεν θα βρίσκομαι στην ΔΕΥΑΑ. Όπου υπάρχει πρόβλημα έχω παρέμβει και όπου υπάρχει δίκαιο αίτημα το κυνηγάω μέχρι τέλους. Θα είμαστε δίπλα και θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με όλους τους δημότες. Τους ευχαριστώ για όλα και για το ότι με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη”.

Ο πρώην σε λίγες ημέρες Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα στη συνέντευξη του. Όπως τις κινήσεις κοινωνικής ευθύνης με την ταχυδρόμηση στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΑ εντύπων που διαφημίζουν την Σαμοθράκη και περνούν μηνύματα εναντίον του ρατσισμού και υπέρ της ζωοφιλίας. Μάλιστα κάποια στιγμή αναρωτήθηκε και γιατί η Αλεξανδρούπολη ενώ έχει τεράστια πλεονεκτήματα ως πόλη, δεν κατάφερε να τα αξιοποιήσει. “Η πόλη μας είναι αδικημένη. Μερικές φορές που πήγαινα ταξίδια σε άλλες πόλεις, έλεγα μέσα μου γιατί δεν μπορεί να γίνει και η Αλεξανδρούπολη έτσι. Αφού τα έχει όλα. Έχει αεροδρόμιο, έχει λιμάνι, τρένο, βουνό, έχει θάλασσα. Γιατί”; 

Το ενδεχόμενο να έχει κάποια-λέμε κάποια-ευθύνη η δημοτική αρχή της οποίας και ο ίδιος είναι μέλος εδώ και 7 χρόνια μαζί με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη ως στενός συνεργάτης, μήπως του πέρασε έστω και λίγο από το μυαλό; Επτά χρόνια είναι αυτά. 

Εντύπωση πάντως προκάλεσε και το κλείσιμο της συνέντευξης του κ.Μυτιληνού, αφού ήταν ένα συναισθηματικό ξέσπασμα. Όπως είπε με έντονο τρόπο: “Στο τέλος θα νικήσουμε. Δεν μπορεί να μας καταβάλλει τίποτα. Θα νικήσουμε”. Ήθελε να στείλει άραγε… μήνυμα σε κάποιον ή κάποιους; 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*