Στο SILVER ALERT η αναζήτηση του αγνοούμενου Γιάννη Αλμαζίδη απ’ την Αλεξανδρούπολη. Άκαρπες οι έρευνες

Στο SILVER ALERT η αναζήτηση του αγνοούμενου Γιάννη Αλμαζίδη απ’ την Αλεξανδρούπολη. Άκαρπες οι έρευνες

Στην  γραμμή Ζωής, το γνωστό ως SILVER ALERT, μπήκε ήδη η αναζήτηση του αγνοούμενου Γιάννη Αλμαζίδη απ’ την Αλεξανδρούπολη, που τα ίχνη του εξαφανίστηκαν στο Δέλτα του Έβρου όπου πήγε για ψάρεμα με το αυτοκίνητο του.

Οι έρευνες της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Αλεξανδρούπολης με την ενίσχυση από την ΕΜΑΚ και της Θεσσαλονίκης, με δύτες αλλά και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους συνεχίζονται και επικεντρώνονται κυρίως στην περιοχή του στρατιωτικού φυλακίου ΕΓΝΑΤΙΑ, όπου υπάρχει η ιρλανδική διάβαση. Η αγωνία μεγαλώνει, κυρίως της οικογένειας του 49χρονου νοσηλευτή και η γυναίκα με τα τέσσερα παιδιά του παρακολουθούν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του.

Όπως έγραψε το Evros-news.gr, βρέθηκε το μπουφάν του αγνοούμενου, ενώ δεν υπάρχει ακόμα το παραμικρό ίχνος ούτε του ίδιου, ούτε του τζιπ SUZUKI VITARA που οδηγούσε πηγαίνοντας στο Δέλτα του Έβρου. Όσο περνούν οι μέρες και με δεδομένες τις άσχημες καιρικές συνθήκες της περιοχής και το πολικό κρύο, μειώνονται και οι ελπίδες, αλλά φυσικά μέχρι να βρεθεί οτιδήποτε, οι προσπάθειες των συνεργείων συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέλτα ‘Εβρου: Βρέθηκε το μπουφάν του αγνοούμενου ψαρά. Δύτες της ΕΜΑΚ προστέθηκαν στις έρευνες

Ως βασική σκέψη ήταν εξ αρχής το ενδεχόμενο να παρασύρθηκε από κάποιο ορημτικό ρεύμα, αφού υπήρχε τέτοιος κίνδυνος στην συγκεκριμένη περιοχή. Επειδή όμως δεν έχει βρεθεί τίποτα, πέρα απ΄ το μπουφάν του που αναγνώρισε ο ένας γιος του, η οικογένεια σε συνεργασία με την αστυνομία ενημέρωσε την γραμμή Ζωής SILVER ALERT και η φωτογραφία και τα στοιχεία του προβάλλονται παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο και μπορεί να τον είδε κάποιος, ώστε να βοηθήσει με την μαρτυρία του στις έρευνες.