Επισκέψεις της ΟΝΝΕΔ στο Παιδικό Χωριό SOS Έβρου και την εκκλησία Αγίου Βασιλείου

Επισκέψεις της ΟΝΝΕΔ στο Παιδικό Χωριό SOS Έβρου και την εκκλησία Αγίου Βασιλείου

Στο εορταστικό πνεύμα των ημερών, αλλά και της αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, χθες 23 Δεκεμβρίου κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης συνοδεία του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΟΝΝΕΔ, Χρήστου Δερμεντζόπουλου και του Περιφερειάρχη Ανέστη Παπαδόπουλου πραγματοποίησαν δυο σημαντικές επισκέψεις.

Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS, στο Αρίστηνο Αλεξανδρούπολης, όπου και διατέθηκαν δώρα στα παιδιά του Χωριού. Στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης συνδυάζεται, για πρώτη φορά, το πρόγραμμα μακρόχρονης φιλοξενίας παιδιών με τη παροχή κοινωνικών υπηρεσιών προληπτικού χαρακτήρα σε οικογένειες της ευρύτερης περιοχής.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως, όπου τους υποδέχτηκε ο Αρχιμανδρίτης Πάτερ Χαρίτων. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δράσεις και η σημαντική κοινωνική προσφορά της εκκλησίας διαχρονικά, αλλά κυρίως τα τελευταία χρόνια της κρίσης, προς τους συμπολίτες μας, ενώ τα μέλη της ΟΝΝΕΔ με τη σειρά τους προσέφεραν ρουχισμό προς διανομή από την Ενορία.
Η ΟΝΝΕΔ πάντα πρωτοπόρα βρίσκεται μέσα στην κοινωνία και δίπλα στους πολίτες.