Ορεστιάδα: Η φοβερή ατάκα της κομμώτριας που “πάγωσε” τον Γιάννη Σπαλιάρα(video)

Ορεστιάδα: Η φοβερή ατάκα της κομμώτριας που “πάγωσε” τον Γιάννη Σπαλιάρα(video)

Έχει περάσει καιρός από την παρουσία του Γιάννη Σπαλιάρα στον βόρειο Έβρο, αλλά υπήρξε ένα εκπληκτικό στιγμιότυπο κατά την εκδήλωση του φιλανθρωπικού γκαλά που οργανώθηκε στην Ορεστιάδα, με την φοβερή ατάκα κομμώτριας που “πάγωσε” το μοντέλο, ηθοποιό και παίκτη του SURVIVOR, αλλά και τα 650 άτομα που βρίσκονταν στην αίθουσα της εκδήλωσης.

Τί ακριβώς έγινε; Στο φιλανθρωπικό γκαλά που οργάνωσε ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “Φιλόπτωχος Αδελφότης”, σε συνεργασία με το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Β. Έβρου και τον Σύλλογο πτυχιούχων αισθητικών Ν. Ορεστιάδας, κάθε κομμωτήριο παρουσίαζε με μανεκέν τις δημιουργίες του. Στο τέλος η ιδιοκτήτρια του έλεγε και δυο-τρεις κουβέντες στο μικρόφωνο που της έδινε ο Σπαλιάρας. 

Όταν λοιπόν έφτασε η σειρά της ιδιοκτήτριας του πολύ γνωστού και καταξιωμένου κομμωτηρίου της Ορεστιάδας “Βάγια”, της κορυφαίας στην δουλειά της Βάγιας Λαμπερνάκη, που για μια ακόμη φορά “έκλεψε τις εντυπώσεις” με τις κομμώσεις και την γενικότερη παρουσίαση των τριών μοντέλων Νικολλέτας, Δέσποινας και Βάσως, πήρε το μικρόφωνο και με μια φοβερή ατάκα “πάγωσε” τον Γιάννη Σπαλιάρα και τις περισσότερες από 650 γυναίκες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα.

Μεταξύ τους έγινε ο παρακάτω… απολαυστικός διάλογος που μπορείτε να τον δείτε στο βίντεο κι συγκεκριμένα στο 6:25” λεπτό:

Ο διάλογος που έγινε:

Σπαλιάρας: Βάγια, για πες

Βάγια Λ.: Τί να σας πω κύριε Σπαλιάρα. Εδώ μέσα υπάρχουν 650 κυρίες και όλες θέλουν μαζί σας….(έκανε μια παύση λίγων δευτερολέπτων που όμως “πάγωσε” τους πάντες αφού το μυαλό όλων πήγε στα “κατορθώματα” Σπαλιάρα με τις 4.000 γυναίκες)… ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ. 

Στην αίθουσα φυσικά έγινε χαμός, η Βάγια Λαμπερνάκη καταχειροκροτήθηκε, ενώ ο Σπαλιάρας που είχε στο μεταξύ… συνέλθει από το σοκ, σχολίασε ξεσπώντας σε ασυγκράτητα γέλια:

“Το καλύτερο μας φύλαγε για το τέλος η Βάγια”.

Κορυφαία στις κομμώσεις η Βάγια, αλλά και εκπληκτική στις ατάκες, με το χιούμορ που όσοι την γνωρίζουν ξέρουν καλά πως διαθέτει άφθονο και είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά.

Το video και οι φωτογραφίες είναι του επίσης εκπληκτικού Chris Roro από την Ορεστιάδα

 

[post_gallery]

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*