Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ’ την φιλαρμονική Δικαίων. Εκεί που αρχίζουν Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση(video)

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ’ την φιλαρμονική Δικαίων. Εκεί που αρχίζουν Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση(video)

Γέμισαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια σήμερα παραμονή Χριστουγέννων τα Δίκαια του Τριγώνου Έβρου, αφού φιλαρμονική μπάντα των νέων του χωριού σε άμεση συνεργασία με την φιλαρμονική του δήμου Ορεστιάδας, γύρισε στους δρόμους και δημιούργησε μια πολύ όμορφη, ζεστή παρά το έντονο κρύο, γιορτινή ατμόσφαιρα.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…

Gepostet von Vassilis Mavridis am Sonntag, 24. Dezember 2017

Στο ακριτικό χωριό, εδώ που αρχίζει η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι νέοι των Δικαίων φρόντισαν να δώσουν μια διαφορετική νότα χαράς και αισιοδοξίας, ενώ κάποια στιγμή συναντήθηκαν και με τον δήμο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη που βρέθηκε στο χωριό για να ευχηθεί στους κατοίκους για τις γιορτές.

Φυσικά του αφιέρωσαν μια χριστουγεννιάτικη μελωδία και συζήτησαν μαζί του κάποια θέματα που αφορούν την λειτουργία και τα προβλήματα της φιλαρμονικής. Κι όπως έγραψε ο ίδιος στον προσαωπικό του λογαριασμό στο facebook:  “ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…”