Ο ετήσιος χορός του Ορέστη Ορεστιάδας, τη χρονιά εορτασμού των 90 χρόνων του

Ο ετήσιος χορός του Ορέστη Ορεστιάδας, τη χρονιά εορτασμού των 90 χρόνων του

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε την ημέρα των Χριστουγέννων ο Ορέστης Ορεστιάδας, την χρονιά που γιορτάζει και την συμπλήρωση 90 χρόνων ύπαρξης του. Με απονομές τιμητικών πλακετών και διακρίσεων, αλλά και διασκέδαση στο κέντρο δεξιώσεων “Principal”.

Ο Μ.Γ.Σ. Ορεστης Ορεστιαδας βράβευσε άτομα με προσφορά προς την ομάδα, όπως τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρών τεχνικό του Δημήτρη Λυμπερίδη, τον κ. Παντελή Χατζημαρινάκη, τον κ. Σινο Ιωάννη, τον κ. Αθανασιαδη Ιωάννη τον κ. Χρήστο Θεοδωρίδη και τον κ.Ανέστη Παπαγιαννίδη.

Επίσης απονεμήθηκαν πλακέτες στους δυο γιατρούς- φίλους της ομάδας κ.Χρήστο Λεβέντη και τον κ. Κυργιάννη Αθανάσιο για την πολιτιμη βοήθεια τους.

Απονεμήθηκαν μετάλλια στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής, που αποτελούν το μέλλον της ομάδας και είναι γνωστό πως στις μικρές ηλικίες γίνεται σημαντική δουλειά στον ιστορικό σύλλογο της Ορεστιάδας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο  βουλευτής Ν.Δ Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης,, ο κ. Γιάννης Περιστεράκης, ο κ. Μπαρμπούδης Αλεξανδρος και η κ. Νόρα Μοσχοφίδου από τον δήμο της πόλης και φυσικά οι φίλοι του Ορέστη Ορεστιάδας.

[post_gallery]

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*