Τίμησε και τιμήθηκε με sold out απ’ τον κόσμο η Α.Ε.Διδυμοτείχου στην ετήσια χοροεσπερίδα της

Τίμησε και τιμήθηκε με sold out απ’ τον κόσμο η Α.Ε.Διδυμοτείχου στην ετήσια χοροεσπερίδα της

Τεράστια επιτυχία, οργανωτική αλλά και προσέλευσης κόσμου είχε η ετήσια χοροεσπερίδα της Α.Ε.Διδυμοτείχου, που πραγματοποιήθηκε προχθές βράδυ στην κατάμεστη από 600 άτομα αίθουσα εκδηλώσεων Alexander.

Στην πρώτη χοροεσπερίδα της ιστορικής ομάδας ενώ αυτή συμμετέχει στο εθνικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, τιμήθηκαν οι Γεώργιος Μανάκας, Μπάμπης Παρασχούδης και Μανώλης Σιώπης, αλλά και τιμήθηκε και η ίδια από τον κόσμο της, αφού έγινε sold aout προσέλευσης και δεν υπήρχε κενή θέση ούτε για δείγμα. Όλοι στήριξαν και “αγκάλιασαν” άλλη μια φορά την ομάδα του Διδυμοτείχου, την μοναδική εκπρόσωπο του Έβρου στις εθνικές ποδοσφαιρισκές κατηγορίες.

Οι παράγοντες της ομάδας Βούλης Μπιλιακάκης και Δημήτρης Μπροντίδης είχαν αναλάβει τον συντονισμό των βραβεύσεων. Κατά σειρά τιμήθηκαν:

Ο συνθέτης και μαέστρος Γεώργιος Μανάκας για την δημιουργία του ύμνου της Α.Ε.Διδυμοτείχου που ακούστηκε φέτος για πρώτη φορά και ακούγεται πλέον σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο της πόλης.

Ο παλαίμαχος άσσος της ομάδας και προπονητής των τμημάτων υποδομής της αλλά και της ανδρικής ομάδας Μπάμπης Παρασχούδης. Δίπλα του στάθηκαν οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που αναδεικνύει με την μεθοδική δουλειά του.

Ο Εβρίτης αμυντικός μέσος της εθνικής Ελλάδος και του Πανιωνίου Μανώλης Σιώπης από το Τυχερό Έβρου, ποδοσφαιριστής που διαφημίζει το εβρίτικο ποδόσφαιρο στην Σούπερ Λιγκ και είναι παράλληλα αθλητής με σπάνιο ήθος, πέρα απ’ το μεγάλο του ποδοσφαιρικό ταλέντο.

Σε όλους τους τιμηθέντες δόθηκε εκτός από την πλακέτα και μια φανέλα της Α.Ε.Δ με το όνομα τους. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με την σπουδαία τραγουδίστρια απ’ το Διδυμότειχο Βάγια Ζυγογιάννη, που τραγούδησε αφιλοκερδώς και η οποία πριν λίγο καιρό πήρε μέρος στο The Voice και εντυπωσίασε.

Η διοίκηση της Α.Ε.Διδυμοτείχου με ανακοίνωση της για την εκδήλωση, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν σε αυτή και συγκεκριμένα αναφέρει:
“Θα θέλαμε να σας ευχαριστησουμε μέσα από την καρδιά μας που για ακόμα μια χρονιά μας τιμήσατε με την παρουσία σας ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και δίνοντας μας τεράστια ώθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε.

Ευχαριστούμε τους συλλόγους :

Θράκες, Καστροπολίτες, Θρακιώτικο σύλλογο Ασβεστάδων, Σύλλογο Ασημενιου. Σύλλογος Θεοδώρα Καντακουζηνή,Σύλλογο Λαβάρων, Σύλλος Μπέης, Χορευτικό Δόξας, Σύλλογος Ποντίων Διδυμοτείχου ΡΩΜΑΝΊΑ, Χορευτικό όμιλο Διδυμοτείχου ΟΡΦΕΑΣ, Σύλλογος Διδυμοτείχου το Κάστρο.

Τις ομάδες:
ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,ΔΟΞΑ ΔΟΞΗΣ.

Τους Κυρίους :

Τον αντιδήμαρχο Σλαβούδη Κωστα, τον πρόεδρο του Ευγενιδείου ιδρύματος Αθανάσιο Σίμογλου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Συριτούδη Πασχάλη και τον βουλευτή Αναστάσιο Δημοσχάκη, τον Μουταφτσή Ευάγγελο (ΑΡΧΙΑΤΡΟΣ), Αδαμάκη Κώστα,

Tον Γιώργο Συμεωνίδη για την φιλική συμμετοχή του με την γκάιντα του και φυσικά την δικιά μας Βάγια Ζυγογιαννη που τραγούδησε αφιλοκερδώς για την ομάδα μας.

Την διεύθυνση του καταστήματος για την ακόμα μια χρονιά άψογη συνεργασία μας και κλείνοντας για ακόμα μια φορά όλο τον απλό κόσμο που παρευρέθηκε και φετος διπλα μας για την αγάπη και την στήριξη που περιβάλλεται η ομάδα της πόλης μας”.

[post_gallery]