Αλεξανδρούπολη: Αυξάνεται η αγωνία, μειώνονται οι ελπίδες για τον αγνοούμενο Γιάννη Αλμαζίδη

Αλεξανδρούπολη: Αυξάνεται η αγωνία, μειώνονται οι ελπίδες για τον αγνοούμενο Γιάννη Αλμαζίδη

Δέκα ημέρες έχουν περάσει από την εξαφάνιση του 49χρονου Γιάννη Αλμαζίδη στο Δέλτα του Έβρου όπιυ πήγε για ψάρεμα και κυνήγι, η αγωνία της οικογένειας, συγγενών και φίλων αυξάνεται, αλλά παρ’ ότι οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται στην περιοχή, μειώνονται αναπόφευκτα οι ελπίδες.

Όπως έγραψε το Evros-news.gr εδώ και μέρες, το μόνο που βρέθηκε είναι το μπουφάν του αγνοούμενου, ενώ δεν υπάρχει ακόμα το παραμικρό ίχνος ούτε του ίδιου, ούτε του τζιπ SUZUKI VITARA που οδηγούσε πηγαίνοντας στο Δέλτα του Έβρου. Άνδρες της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής με την συνδρομή συνεργείων της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και βάρκες έχουν “χτενίσει” πολλές φορές την περιοχή, όως δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα.

Η αστυνομία υπεβαλλε αίτημα και “Στην  γραμμή Ζωής”, το γνωστό SILVER ALERT, μπήκε ήδη η αναζήτηση του αγνοούμενου Γιάννη Αλμαζίδη απ’ τον Άβαντα της Αλεξανδρούπολης. Η αγωνία μεγαλώνει, κυρίως της οικογένειας του 49χρονου νοσηλευτή και η γυναίκα με τα τέσσερα παιδιά του παρακολουθούν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του. Όλοι εύχονται να γίνει το… θαύμα και να εντοπιστεί ζωντανός, αλλά από την στιγμή που δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος ούτε το αυτοκινήτου, είναι φυσικό οι ελπίδες να έχουν περιοριστεί σημαντικά.

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση