ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βούλγαρος επιχειρηματίας, θαυμαστής της Μαρινέλλας, έδωσε το όνομα της σε ξενοδοχείο της Σόφιας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βούλγαρος επιχειρηματίας, θαυμαστής της Μαρινέλλας, έδωσε το όνομα της σε ξενοδοχείο της Σόφιας

Το όνομα της κορυφαίας τραγουδίστριας μας Μαρινέλλας, πήρε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο πρώην Kempinski της Σόφιας, με απόφαση του νέου Βούλγαρου ιδιοκτήτη του και κορυφαίου επιχειρηματία της χώρας, ο οποίος είναι φανατικός θαυμαστής της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού.

Αυτό πληροφορήθηκαν με έκπληξη από τα διευθυντικά στελέχη του ξενοδοχείου, Εβρίτες που ταξίδεψαν στην βουλγαρική πρωτεύουσα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και επέλεξαν να μείνουν στο Hotel Marinela Sofia, όπως ονομάζεται πλέον το πολυτελέστατο ξενοδοχείο. Ο Βούλγαρος επιχειρηματίας αγόρασε το ξενοδοχείο που ανήκε στην αλυσίδα Kempinski, έδωσε αρκετά εκατομμύρια ευρώ για την ριζική ανακαίνιση του και αποφάσισε να αλλάξει το όνομα. Επέλεξε λοιπόν να το ονομάσει Marinela, επειδή όπως λέει είναι μεγάλος της θαυμαστής.

Στην αρχή οι Εβρίτες που μας μετέφεραν την συγκεκριμένη είδηση, η οποία δεν έχει γίνει ως τώρα γνωστή στην χώρα μας, νόμισαν ότι επρόκειτο απλά για σύμπτωση. Όμως τα κορυφαία διευθυντικά στελέχη του ξενοδοχείου τους είπαν χαρακτηριστικά: “Ο ιδιοκτήτης θαυμάζει την συμπατριώτισσα σας τραγουδίστρια Μαρινέλα και επειδή αποφάσισε να δώσει νέο όνομα στο ξενοδοχείο όταν ξανάρχισε την λειτουργία του πριν ένα χρόνο μετά την ανακαίνιση, επέλεξε το Hotel Marinela”.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Σόφιας, έχει πολύ ηψηλά στάνταρ ποιότητας και εξυπηρέτησης, αλλά φυσικά και ακριβές τιμές. Συνήθως το επιλέγουν οι επιχειρηματίες από όλες τις χώρες του κόσμου που επισκέπτονται την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και γενικότερα άνθρωποι με οικονομική άνεση.