Δύο προσλήψεις Αξιωματικών θα κάνει το Λιμενικό. ΔΕΙΤΕ λεπτομέρειες

Δύο προσλήψεις Αξιωματικών θα κάνει το Λιμενικό. ΔΕΙΤΕ λεπτομέρειες

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ανακοινώνεται ότι, το Υπουργείο  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκήρυξε διαγωνισμό για την απευθείας κατάταξη δύο (02) Αξιωματικών, Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,  ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2017, προερχόμενων από ιδιώτες οδοντιάτρους και Ψυχολόγους.

Σας γνωρίζουμε ότι η παρούσα προκήρυξη θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) και έχει καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι, για τα  προσόντα, τα οποία πρέπει να  διαθέτουν για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και τα δικαιολογητικά, που πρέπει να καταθέσουν.

Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλουν οι υποψήφιοι αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο), κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, απευθείας στην Επιτροπή Παραλαβής-Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, και έχει ως έδρα τη Σχολή Λιμενοφυλάκων στο Πειραιά, από την 22-01-2018 ημέρα Δευτέρα μέχρι και την 16-02-2018 ημέρα Παρασκευή στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ –ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ & ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, ΣΧΟΛΗ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ, ΤΕΡΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τ.Κ.:18510.   

Για την προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης (Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2551356219).