Ο Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος Κοινότητας που φτιάχνουν τους καλύτερους… λουκουμάδες

Ο Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος Κοινότητας που φτιάχνουν τους καλύτερους… λουκουμάδες

Ένας Αντιδήμαρχος μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας έβαλανα τις ποδιές του ζαχαροπλάστη και έφτιαξαν τους καλύτερους, αφράτους και πιο λαχταριστούς λουκουμάδες.

Συνέβη χθες στις Φέρες, στην Χριστουγιεννιάτικη γειτονιά της πόλης που καθημερινά διεξάγονται πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις και εκδηλώσεις. Ο Αντιδήμαρχος Φερών του δήμου Αλεξανδρούπολης Νίκος Γκότσης βρήκε χρόνο από τα συνεχή τρεξίματα προκειμένου να ρυθμίσει όλα τα θέματα του δήμου του, παρέα με τον Σάκλη Πεμούση, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φερών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των κυριών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ορφέας, φόρεσαν την ποδιά του σεφ και ρίχτηκαν στη δουλειά φτιάχνοντας λουκουμάδες, τα παραδοσιακά… μικίκια όπως τα λέμε στον Έβρο.

Τόσο οι ίδιοι, όσο και τα μέλη του συλλόγου αλλά και όλοι που βρέθηκαν εκεί, διασκέδασαν με την ψυχή τους και φυσικά αφού τα πειράγματα έδωσαν και πήραν για τους δυο εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης των Φερών που έδειξαν πως δεν έχουν πρόβλημα να… τσαλακωθούν και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, όλοι στη συνέχεια απόλαυσαν τους λουκουμάδες δια χειρός Αντιδημάρχου Γκότση και Προέδρου Πεμούση.

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση