Δραματικές ώρες στην οικογένεια του αγνοούμενου ψαρά. Ανασύρθηκε το αυτοκίνητο, κανένα ίχνος του ίδιου

Δραματικές ώρες στην οικογένεια του αγνοούμενου ψαρά. Ανασύρθηκε το αυτοκίνητο, κανένα ίχνος του ίδιου

Δραματικές είναι οι ώρες για την οικογένεια του 49χρονου αγνοούμενου ψαρά Γιάννη Αλκμαζίδη, αφού μπορεί να βρέθηκε το αυτοκίνητο του και να ανασύρθηκε από τα νερά στο Δέλτα του Έβρου, αλλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος του ίδιου, 12 ημέρες μετά την εξαφάνιση του.

Η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του που παρακολουθούν από κοντά τις έρευνες οι οποίες γίνονται στην περιοχή του στρατιωτικού φυλακίου ΕΓΝΑΤΙΑ και τα άλλα σημεία του Δέλτα, με την αγωνία τους να… χτυπάει κόκκινο αφού μετά το μπουφάν βρέθηκε και το αυτοκίνητο με τα πράγματα που είχε φορτώσει πηγαίνοντας για ψάρεμα στις 18 Δεκεμβρίου, αν και δεν υπάρχει κανένα ίχνος του ίδιου ελπίζουν στο… θαύμα.

Η αστυνομία πήρε το αυτοκίνητο προκειμένου να το εξετάσει διεξοδικά, μήπως εντοπίσει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει την ίδια, αλλά και την Πυροσβεστική και τα στελέχη της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Έβρου και της αντίστοιχης ομάδας Θεσσαλονίκης και του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης στις έρευνες για την  εξεύρεση του νοσηλευτή από τον Άβαντα της Αλεξανδρούπολης. Στην περιοχή επέστρεψε και πάλι κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για να συνδράμει στις προσπάθειες εντοπισμού που συνεχίζονται και σήμερα.

Το γεγονός όμως ότι το τζιπ μάρκας SUZUKI VITARA βρέθηκε με τα τζάμια ανοιχτά, συν φυσικά ότι η σκεπή του ήταν από τέντα, μόνο θετικό δεν θεωρείται για την τύχη του αγνοούμενου ψαρά. Γιατί απ’ την στιγμή που το αυτοκίνητο όλα δείχνουν πως παρασύρθηκε απ’ τα ορμητικά νερά, είναι πολύ πιθανό ο ίδιος να έφυγε απ’ την θέση του και να τον παρέσυραν. Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν αποκλείεται να βρεθεί πολύ πιο μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το αμάξι.

Όλοι ελπίζουν φυσικά και προσεύχονται για το καλύτερο, αλλά τα μέχρι τώρα ευρήματα και το γεγονός ότι έχουν περάσει σχεδόν δυο βδομάδες χωρίς να εντοπιστεί ο Γιάννης Αλμαζίδης, δημιουργούν τις χειρότερες σκέψεις για την τύχη του.