Ο συντοπίτης μας Chef Νίκος Πατσιώρας διαφημίζει Έβρο και Διδυμότειχο σε πολυτελέστατο Γερμανικό ξενοδοχείο

Ο συντοπίτης μας Chef Νίκος Πατσιώρας διαφημίζει Έβρο και Διδυμότειχο σε πολυτελέστατο Γερμανικό ξενοδοχείο

Ο κορυφαίος συντοπίτης μας Chef Νίκος Πατσιώρας διαφημίζει τον Έβρο, το Διδυμότειχο και την ελληνική κουζίνα στο εστιατόριο του πολυτελέστατου ξενοδοχείου της Γερμανίας Relais & Châteaux Hotel Jagdhof Glashütte όπου τον προσκάλεσαν ως Guest Chef για κάποιους μήνες.

Ο νεαρός, πετυχημένος σεφ που έχει εργαστεί σε πολλά βραβευμένα εστιατόρια σε πολλές χώρες και κατάγεται από το Παλιούρι και Αλεποχώρι Διδυμοτείχου, επιμελείται μενού ελληνικής δημιουργικής κουζίνας στο Gourmet εστιατόριο του ξενοδοχείου, το Ars Vivendi, το οποίο παλιότερα έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin.  Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και πανέμορφο ξενοδοχείο πέντε αστέρων που ανήκει στην αλυσίδα πολυτελείας Relais & Chateaux. Τον προσκάλεσαν να παρουσιάσει μοντέρνα ελληνική κουζίνα και μάλιστα το διαφημίζουν στους πελάτες τους μέσω της σελίδας τους στο Facebook.

Στην αφίσα όπως μπορείτε να δείτε, αναφέρουν κάποια εστιατόρια με τα οποία έχει συνεργαστεί ο Νίκος Πατσιώρας και κάποια στοιχεία του βιογραφικού του. Όπως τον τόπο της καταγωγής του που είναι ο Έβρος και μάλιστα στην αφίσα έχουν βάλει και φωτογραφία του Διδυμοτείχου, σαν γενέτειρα του πολη.

Επίσης έχουν βάλει και ένα αφιέρωμα στην είσοδο του εστιατορίου όπου περιγράφουν την επαγγελματική του πορεία. Πράγματα που σίγουρα τιμούν τον ίδιο αλλά και το νομό μας και το Διδυμότειχο που διαφημίζονται έτσι με τον καλύτερο τρόπο στους Γερμανούς.