Διόδια Μέστης: Ξεκίνησε η απαλλαγή και ανοίγουν οι μπάρες για όσους εγκρίθηκαν οι αιτήσεις (Η λίστα)

Διόδια Μέστης: Ξεκίνησε η απαλλαγή και ανοίγουν οι μπάρες για όσους εγκρίθηκαν οι αιτήσεις (Η λίστα)

Ξεκίνησε η απαλλαγή από την καταβολή διοδίων στους σταθμούς Μέστης και Ιάσμου με την αλλαγή του χρόνου για όσους οδηγούς της Θράκης  έχουν συμπληρώσει τις σχετικές αιτήσεις και αυτές έχουν εγκριθεί από το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών.

Αυτό ανέφερε στο Xanthi2.gr ο υπεύθυνος Διοδίων της Εγνατίας Οδού, Κωνσταντίνος Κουτσούκος, επισημαίνοντας ότι στα διόδια της Μέστης, του Ιάσμου καθώς και των υπολοίπων σταθμών της Εγνατίας Οδού έχουν διαβιβαστεί από το Υπουργείο Μεταφορών οι πρώτες λίστες με τις πινακίδες των οχημάτων δικαιούνται δωρεάν διέλευσης. Πρόκειται για όσους είχαν καταθέσει πρώτοι τις σχετικές αιτήσεις και έχουν εγκριθεί ενώ αυτές θα ανανεώνονται διαρκώς καθώς ξεκίνησε ο μεγάλος όγκος των αιτήσεων.

ΔΕΙΤΕ αν είστε  στην πρώτη λίστα του νομού Έβρου ΕΔΩ

Όσοι δεν έχουν υποβάλλει αιτήσεις στην ειδική πλατφόρμα του Υπουργείου Μεταφορών μπορούν μια και η υποβολή αιτήσεων συνεχίζεται να το κάνουν ΕΔΩ 

Δωρεάν για άνεργους και ΑΜΕΑ

Όπως αναφέρει η Εγνατία Οδός, κανονικά εφαρφμόζεται το μέτρο της δωρεάν διέλευσης για ανέργους και ΑΜΕΑ σε όλους τους σταθμούς με την επίδειξη της σχετικής κάρτας.

Πηγή: Xanthi2.gr