Έρχεται το λεωφορείο για το ΚΔΑΠΜΕΑ Ορεστιάδας χάρη στα έσοδα της συναυλίας της Πέγκυς Ζήνα

Έρχεται το λεωφορείο για το ΚΔΑΠΜΕΑ Ορεστιάδας χάρη στα έσοδα της συναυλίας της Πέγκυς Ζήνα

 

Στην Ορεστιάδα θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες το ειδικό λεωφορείο για την μεταφορά ων παιδιών που φοιτούν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΑΜΕΑ του δήμου Ορεστιάδας, το οποίο αποκτήθηκε χάρη στα έσοδα της φιλανθρωπικής συναυλίας με την Πέγκυ Ζήνα που διοργανώθηκε τον περασμένο Μάρτιο με πρωτοβουλία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου « ΑΗΤΟΣ» Μ. Δοξιπάρας.

 Η Πρόεδρος του Συλλόγου και Γραματέας του Δημοτικού συμβουλίου Αναστασία Γκαϊδατζή, βρίσκεται στην γερμανική πόλη Lüdenscheid όπου ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την απόκτηση του ειδικού αυτού οχήματος μάρκας MERCENTES  και με φανερή την συγκίνηση της ανέβασε φωτογραφίες του λεωφορείου στην προσωπική της σελίδα στο facebook, αλλά και έγραψε κάποια πράγματα για τον αγώνα που έκανε προκειμένου να αποκτηθεί το συγκεκριμένο πολύτιμο μεταφορικό μέσο για τα παιδιά ΑΜΕΑ του δήμου Ορεστιάδας.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τεράστια συμβολή της γνωστής κορυφαίας ελληνίδας τραγουδίστριας που βρέθηκε στην Ορεστιάδα και τραγούδησε αφιλοκερδώς, όσους βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθεια με κάθε τρόπο, αλλά και να αφήσει αιχμές για όσους διέδιδαν διάφορα αμφισβητώντας τόσο τη δική της προσπάθεια όσο και του συλόγου “Αητός” της Μεγάλης Δοξιπάρας όπου είναι Πρόεδρος.

Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά η κ.Γκαϊντατζή: “Κάποιες φορές, έχοντας βάλει κάποιο ΣΤΟΧΟ στη ζωή μας, μας κυριεύει η αγωνία και το άγχος, σχετικά με την πιθανότητα της ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ. Φτάνει όμως η στιγμή που Ο ΣΤΟΧΟΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. Έπειτα από αρκετά ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ, με την ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ φυσικά αρκετών ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΟΥ και με την ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ της αγαπημένης μας ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, η οποία έπαιξε ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ, έχοντας φυσικά νωπές ακόμα στη μνήμη ΤΙΣ “ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ” που δέχτηκα, δυστυχώς, από ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ, έφτασα στο σημείο-και γι’αυτο φυσικά ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΘΕΟ, που με βοήθησε να ξεπεράσω την κάθε είδους ΔΥΣΚΟΛΙΑ_ να επιστρέφω τώρα πια με το ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. Το οποίο θα παραχωρηθεί από τον ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΟΞΙΠΑΡΑΣ ” Ο ΑΗΤΟΣ”, στο ΚΔΑΠΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

 Το λεωφορείο αυτό θα ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ της ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΝΑΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΤΕΛ. Οφείλω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και την ΒΑΘΙΑ ΜΟΥ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ είτε στην ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ είτε στην ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ. ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…”

Να θυμίσουμε ότι στην φιλανθρωπική συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα στη Ν. Ορεστιάδα, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου « ΑΗΤΟΣ» Μ. Δοξιπάρας με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ειδικού οχήματος, η δημοφιλής τραγουδίστρια συμμετείχε αφιλοκερδώς στις 13 Μαρτίου και τα έσοδα που ήταν 15.000 ευρώ προήλθαν από την πώληση των εισιτήριων αλλά και από χορηγίες και την οικονομική ενίσχυση των δημοτών.