ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Βρέθηκε μέσα σε μαντρί ο 60χρονος που αγνοούνταν δυο μέρες στα Κόμαρα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Βρέθηκε μέσα σε μαντρί ο 60χρονος που αγνοούνταν δυο μέρες στα Κόμαρα

Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες που εξελίσσονταν εδώ και λίγες ώρες στο χωριό Κόμαρα της Ορεστιάδας, αφού βρέθηκε ο 60χρονος που αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι μέσα σε μαντρί να κοιμάται.

Η μεγάλη κινητοποίηση αστυνομίας, πυροσβεστικής και συγχωριανών του, έφεραν τελικά αποτέλεσμα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο ηλικιωμένος είναι καλά στην υγεία του. Ο 6οχρονος ήδη μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Κέντρο Υγείας Δικαίων προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς, ενώ έληξε η αγωνία του αδερφού του που μαζί με την σύζυγο του τον προσέχουν μια και μένει μαζί τους. Αυτός ενημέρωσε και τις αρχές για την εξαφάνιση του χθες, αλλά οι έρευνες που έγιναν σε σπίτια που δεν κατοικούνται και αποθήκες μέσα στο χωριό δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Έτσι σήμερα το απόγευμα κλήθηκε και η Πυροσβεστική Ορεστιάδας, η οποία με συντονιστή των ερευνών τον διοικητή της Νίκο Βαρλάμη, αλλά και με την συμμετοχή του Πυροσβεστικού κλιμακίου Δικαίων, τους αστυνομικούς του Α.Τ Δικαίων και Συνοριοφυλάκων από τον Κυπρίνο, άρχισαν να “χτενίζουν” τις περιοχές έξω απ’ τα Κόμαρα. Μαζί τους και αρκετοί κάτοκοι, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Ορεστιάδας Δημοσθένη Δεληδήμου που κατάγεται από το χωριό.

Τελικά ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε να κοιμάται πάνω σε χόρτα σε ένα μαντρί, κάτι που όπως λένε οι συγχωριανοί του έκανε και άλλες φορές. Τέλος καλό όμως όλα καλά.