Λαμπάκης: Συμπαθώ τον Τσίπρα, αλλά περιμένω να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε

Λαμπάκης: Συμπαθώ τον Τσίπρα, αλλά περιμένω να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε

Την συμπάθεια του προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε κοινωνικό επίπεδο, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και έσπευσε να τονίσει ότι γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής και περιμένει να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε.

Μιλώντας χθες στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό, ο κ.Λαμπάκης όταν ρωτήθηκε για τις παλαιότερες δηλώσεις του πως ο Πρωθυπουργός γνωρίζει τα προβλήματα πριν και από τον ίδιο, τον Μητροπολίτη και τον Πρύτανη και προτείνει λύσεις, το επανέλαβε. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι τον συμπαθεί ως άνθρωπο. “Τον συμπαθώ. Γιατί όχι; Δεν είναι κακό. Τον συμπαθώ. Η συμπάθεια η δικιά μου δεν είναι πολιτική, αλλά είναι από την κοινωνική διάσταση. Τον άνθρωπο τον κρίνεις όταν πίνεις κρασί μαζί του. Ήπια κρασί μαζί του, συζήτησα τρεις-τέσσερις ώρες

Το λέω και τώρα ότι γνωρίζει τα προβλήματα πριν από εμάς. Τα ήξερε τα θέματα όλα. Ναι, αλλά η υλοποίηση τους; Εγώ δεν είπα ότι τα ξέρει και τα υλοποιεί; Είπα ότι τα ξέρει. Αλλά μέχρι την υλοποίηση τοπυ υπάρχει μεγάλη απόσταση”. 

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξέφρασε φόβους ότι θα τελειώσει η τετραετία και δεν θα προχωρήσουν κάποια σοβαρά θέματα της πόλης και γενικότερα του νομού μας. “Φοβάμαι ότι θα ‘ρθει η συμπλήρωση της τετραετίας και με τον βαθμό χελώνας που βαδίζουμε, στο τέλος θα πει δεν προλαβαίνουμε. Την επόμενη φορά. Δεν είναι έτσι όμως.

Εγώ περιμένω να γίνει και η ηλεκτροκίνηση από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ορμένιο. Περιμένω να γίνουν και οι διαγωνισμοί για το λιμάνι. Να γίνει και η μεταβίβαση της χερσαίας ζώνης, μετά από την αποδέσμευση των τμημάτων που δεν τα χρειάζεται το λιμάνι. Περιμένω και την εγκατάσταση του LNG. Περιμένω και την σύνδεση Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη”. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*